Maailman johtavan oheislaitteiden valmistajan, Logitechin omistama Jaybird (www.jaybirdsport.com) julkisti langattomat Tarah-urheilukuulokkeet.

Veden- ja hienkestävät sekä erittäin mukavasti korviin istuvat Jaybird Tarah -urheilukuulokkeet tarjoavat langatonta vapautta jopa kuuden tunnin akunkestolla. Äänentoistoltaan monipuolisesti räätälöitävät ja pienikokoiset kuulokkeet ovat äärimmäisen kevyet ja kulkevat helposti mukana kaikenlaisessa harjoittelussa.

”On monia urheilijoita ja aktiivisesti liikkuvia harrastajia, jotka eivät ole vielä siirtyneet langattoman äänentoiston vapauteen”, kommentoi Jaybirdin toimitusjohtaja Jamie Parker. ”Jaybird Tarah -urheilukuulokkeet on suunniteltu täydelliseksi tavaksi tutustua langattomaan äänentoistoon liikkumisesta tinkimättä. Ne ovat veden- ja hienkestävät, tarjoavat loistavaa äänenlaatua ja helppokäyttöisyyttä ilman sotkeutuvia johtoja. Lisäksi Tarah hyödyntää Jaybird-sovelluksen monipuolisia asetuksia, kuten taajuuskorjainta. Pitkän akunkeston lisäksi nämä seikat tekevät Tarahista huipputason harjoituskumppanin ja treenaamisen vakiovarusteen.”

Tarah tekee musiikista nauttimisesta helppoa ilman älypuhelimen häiriöitä. Äärimmäisen pehmeät, silikonivalmisteiset korvatulpat ovat helposti vaihdettavissa oman korvan koon mukaan, jotta pito ja sopivuus olisi mahdollisimman hyvä. Lisäksi kuulokkeidenvälinen yhteysjohto on helposti ja nopeasti kiristettävissä pituuden mukaan omaan päähän sopivaksi, jolloin se auttaa kuulokkeita pysymään mukana entistä paremmin. Kuulokkeiden ladattava akku tarjoaa virtaa täydellä latauksella jopa kuudeksi tunniksi ja jo kymmenen minuutin pikalataus tarjoaa virtaa tunnin treeneihin.

Kosteuden osalta Jaybird Tarah on IPX7-sertifioitu, mikä tarkoittaa kuulokkeiden kestävän jopa puolen tunnin upotusta metrin syvyiseen veteen. Kaksinkertaisella kosteutta ja hikeä hylkivällä nanopinnoitteella suojatut kuulokkeet kestävät käytössä vaikka kaatosateen.

Kuulokkeiden hallintayksiköstä löytyvät painikkeet äänenvoimakkuudelle sekä puheluihin vastaamiseen. Yhdysrakenteisen mikrofonin ansiosta puhelut hoituvatkin kätevästi vaikka kesken juoksulenkin. Tarah on myös yhteensopiva iPhone-älypuhelinten Siri- ja Android-älypuhelinten Google Assistant -avustajien kanssa. Made for Google -sertifiointi takaa yhteensopivuuden Google-laitteiden kanssa.

Jaybird-sovelluksella voidaan räätälöidä kuulokkeiden taajuuskorjaimen asetuksia, kuten ylä-, ala- ja keskiäänten painotuksia. Lisäksi sovellus mahdollistaa esimerkiksi Spotify-soittolistojen hyödyntämisen kesken harjoittelun.

Hinta ja saatavuus
Jaybird Tarah -urheilukuulokkeet tulevat välittömästi myyntiin keltamustana, harmaanvihreänä ja vaaleansinisenä 109 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
https://www.jaybirdsport.com/fi-fi/tarah-wireless-sport-headphones.html#985-000714
https://youtu.be/EOXYI0U0LbM (esittelyvideo)
http://bit.ly/2Q13PDt (kuvia)

Jaybird
Vuonna 2006 perustettu Jaybird on aktiivisen elämäntyylin viihde-elektroniikkaan keskittynyt yritys, jonka pääkonttori sijaitsee Salt Lake Cityssä, Yhdysvalloissa. Jaybirdin korkealuokkaiset urheiluun liittyvät tekniset tuotteet pyrkivät kohentamaan ihmisten elämänlaatua. Jaybird on ollut alusta alkaen langattomien urheilukuulokkeiden edelläkävijä ja on tällä hetkellä Yhdysvaltain kolmanneksi suosituin urheilukuulokkeiden valmistaja. Jaybird on omistautunut tuomaan äärimmäisen hyvää äänentoistoa kokonaisvaltaisella otteella. Lisätietoja löytyy osoitteesta www.jaybirdsport.com.