Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja Logitech julkisti rannetuella varustetun ja helposti puhdistettavan näppäimistön kätevillä pikatoiminnoilla.

Ergonomia, hallittavuus ja vaivattomuus ovat kaikki tärkeitä avainsanoja päätetyöskentelyssä. Yksinkertaisilta kuulostavat asiat koostuvat monesta erilaisesta osatekijästä, jotka yhdistyvät toisiinsa upealla tavalla langattomassa Logitech Signature K650 -näppäimistössä. Vähävirtaisen tekniikan ansiosta näppäimistö on vaivaton ottaa mukaan juuri sinne, missä sitä tarvitaan. Kahdesta AA-sormiparistosta riittääkin virtaa jopa kolmeksi vuodeksi.

Ergonomisuus korostuu sekä miellyttävässä näppäintuntumassa että yhdysrakenteisen rannetuen käyttömukavuudessa. Tämä tukee kämmeniä ja ranteita tukevasti, mikä takaa miellyttävän ja käsiä rasittamattoman asennon näppäimistöä käytettäessä.

Näppäimistö on myös roisketiivis, joten vaikkapa kahvikupin tai vesilasin uskaltaa ottaa huoletta näppäimistön lähettyville vailla pelkoa kosteusvahingoista. Roisketiiviyden ansiosta näppäimistö on myös helposti puhdistettavissa esimerkiksi kostealla liinalla, mikä ehkäisee sormenpäistä irtoavan lian ja rasvan tarttumista näppäinhattuihin.

Logitech Signature K650 -näppäimistössä on myös kätevät pikanäppäimet, joilla esimerkiksi ruudunkaappausten taltiointi, mikrofonin mykistys ja selaimen helpompi käyttö onnistuvat vain yhdellä painalluksella. Logi Options+ -ohjelmistolla voidaan pikapainikkeita räätälöidä vaivatta omien käyttötarpeiden mukaan.

Näppäimistö on myös monipuolisesti yhteensopiva, sillä se toimii Windows-, macOS-, Chrome OS-, Linux-, iPadOS-, iOS- ja Android-käyttöjärjestelmien kanssa. Lisäksi näppäimistö on Chromebook-sertifioitu, mikä takaa täydellisen yhteensopivuuden Chromebook-tietokoneiden kanssa.

Tietokoneeseen tai älylaitteeseen Logitech K650 -näppäimistö voidaan liittää joko Bluetooth Low Energy -yhteydellä tai mukana tulevalla Logi Bolt -vastaanottimella. Yhteys toimii luotettavasti jopa kymmenen metrin etäisyydeltä.

Logitech-tuotteet on suunniteltu tarjoamaan laadukkaita ja toimivia ratkaisuja vastuullisella kestävän kehityksen periaatteella ja mahdollisimman pienellä hiilijalanjäljellä. Kierrätysmuovin prosenttiosuus vaihtelee tuotteissa mallin ja värin mukaan. Logitech K650 -näppäimistöissä kierrätysmuovin osuudet ovat 21 prosenttia luonnonvalkeassa mallissa ja 28 prosenttia grafiitinmustassa mallissa. Kaikki Logitech-tuotteet ovat myös hiilineutraaleja. Logitech hyvittää hiilijalanjälkensä tukemalla metsien istuttamista, käyttämällä kierrätysmateriaaleja ja tukemalla hiilipäästöjä vähentäviä yhteisöjä.

Hinta ja saatavuus
Logitech Signature K650 -näppäimistö tulee myyntiin elokuussa 54,99 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
https://www.logitech.com/fi-fi/products/keyboards/k650-signature-wireless-keyboard.html
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_viLw4Pq2X7QHKfpWahg?e=Fgi3dC (kuvia)

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03 213 6100, www.also.fi
Despec Finland, puh: 09 827 53 00, www.despec.fi
Ingram Micro, puh: 09 887 4000, www.ingrammicro.fi
Tech Data Finland, puh: 0201 55 3636, www.techdata.fi

Logitech
Logitechin suunnittelemat tuotteet ovat läsnä ihmisten päivittäisessä elämässä. Ne yhdistävät käyttäjänsä moniin heille merkittäviin digitaalisiin kokemuksiin. Logitech aloitti yli 35 vuotta sitten ihmisten tuomisen lähemmäs toisiaan tietokoneiden avulla. Nyt Logitech on usean tuotemerkin yhtiö, joka yhdistää ihmisiä musiikin, pelaamisen, videoiden ja tietotekniikan keinoin. Logitechin tuotemerkkejä ovat Logitech, Ultimate Ears, Jaybird, Blue Microphones, Logitech G ja ASTRO Gaming. Logitech International on perustettu vuonna 1981 ja sen pääkonttori sijaitsee Sveitsin Lausannessa. Yhtiö on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI).  Lisätietoa Logitechista osoitteessa www.logitech.com.