PAN Vision Finlandin jakelemasta ja Capcomin julkaisemasta Resident Evil Village -kauhupelistä on julkaistu Gold Edition -versio, joka tarjoaa lisää pelattavaa.

Resident Evil Village Gold Edition sisältää alkuperäisen pelin lisäksi tarinallisen Winters’ Expansion -lisäosan ja tuo pelaajien toiveesta mukaan odotetun kolmannen persoonan kuvakulman. Tämä tuo mukaan uudenlaisen tavan kokea pelin tapahtumat alkuperäisen ensimmäisen persoonan kuvakulman lisäksi. Molemmissa pelityyleissä on puolensa. Vaikka lähempää koettu ensimmäisen persoonan kuvakulma on ehkä jännittävämpi, kauempaa kuvattu vaihtoehtoinen näkemys on lähempänä pelisarjan perinteitä. Samalla tämä tuo ennennäkemätöntä toimintaa mukaan toiminnalla höystettyyn kauhukokemukseen, kun päähenkilö Ethan Winters pyrkii pelastamaan kaapatun Rose-tyttärensä.

Mukana on myös Shadows of Rose -tarinalaajennus, joka sijoittuu 16 vuotta alkuperäisen pelin tapahtumien jälkeen. Tämä tarina syventää Winters-perheen saagaa ja kuvaa täysi-ikäiseksi kasvaneen Rosen kokemuksia. Kun hän yrittää löytää parannusta voimilleen, hän kohtaa uudenlaisia uhkia ja hirviöitä, jotka tuntuvat piinaavan häntä herkeämättä.

Kullatun pelikokemuksen täydentää Mercenaries-pelitilan hahmopäivitykset, jotka tuovat pelaajan saataville kokonaisen valikoiman uusia hahmoja. Näitä ovat legendaarinen BSAA-agentti Chris Redfield, salaperäinen lordi Karl Heisenberg ja luonnoton kreivitär Alcina Dimitrescu. Jokaisella näistä uusista hahmoista on omat erilaiset kykynsä, kuten Redfieldin voimakkaat nyrkiniskut, Heisenbergin magneettiset voimat ja kreivittären kyky hyödyntää heiteltäviä huonekaluja. Näin jokaisella hahmolla pelaaminen tuntuu erilaiselta ja toisistaan poikkeavalta.

Resident Evil Village -pelaajat pääsevät myös osaksi jännittävää Resident Evil Re:Verse -moninpeliä, jossa pelaajat voivat ottaa yhteen hirviöuhan kanssa taistellessaan tietään ulos kammottavista tilanteista.

Resident Evil Village Gold Edition on saatavana sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X/S- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Peli on ilmaiseksi päivitettävissä PlayStation 4 -versiosta PlayStation 5 -versioksi ja se tukee Smart Delivery -tekniikkaa Xbox Series X/S- ja Xbox One -pelikonsoleilla.

Pelin julkaisuvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/-ZSGDQ8T6mM.

Lisätietoja
www.residentevil.com/village/ge/
www.panvision.com
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vhsxlY_gG1i1ZDXJJEg?e=6exSkO (kuvia)

PAN Vision
PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.