Johtava pohjoismainen kulutuselektroniikan tarviketoimittaja, Aurora Group on tuonut myyntiin uuden ja entistä ergonomisemman L33T Gaming Elite V3 -pelituolin.

L33T Gaming Elite V3 on valmis taisteluun! Kevyt kilpa-automainen rakenne, mukava muotoilu ja huippulaatuiset osat tekevät pelituolista tosipelaajan tärkeimmän pelivälineen.

L33T Gaming Elite V3 on kunnianosoitus kaikille pelaajille, jotka haluavat laadukkaan pelituolin mistään tinkimättä. Se on täynnä vaativaan pelikäyttöön sopivia ominaisuuksia. Istuinosan ja selkänojan muotoutuva muistivaahtopehmuste lievittää painetta sekä imee ja hajauttaa lämpöä hyvin. Lisäksi istuimessa ja selustassa on tukivyöt, jotka parantavat käyttömukavuutta pitkien pelisessioiden aikana. Pelituolissa on myös ristiselkää ja niskaa tukevat tyynyt. Paksu, kestävä ja hengittävä kangas täydentää täydellisen käyttökokemuksen.

L33T Gaming Elite V3 -pelituoli on saatavana keinonahkaisena tai viileästi hengittävänä kangasversiona. Molemmat versiot ovat saatavana joko vihreillä tai punaisilla yksityiskohdilla.

Hinta ja saatavuus
L33T Gaming Elite V3 on saatavana 219 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
www.auroragroup.fi/fi/#ac=m_Start&f=b%3AL33T%3AL33T%2520Gaming%24
www.l33t-gaming.com
https://youtu.be/5crUT1Op7VU (esittelyvideo)
http://bit.ly/2Iie178 (kuvia)

L33T
Kaikki alkoi innovatiivisten pelituolien kehittelystä. Nykyään L33T-GAMING kehittää monipuolisia pelivarusteita sekä aloittelijoille että kilpapelaajille. L33T-GAMING suunnittelee pelivälineitä pelituoleista ja -pöydistä pelireppuihin ja muihin lisävarusteihin. Tavoitteena kaikessa on täydellinen pelivarustus.

“Leetspeak” on peliyhteisön kieli, jota vain kanssapelaajat voivat ymmärtää ja se on muovautunut laisekseen peli- ja hakkerikulttuurin myötä. Leetspeakin tarina juontuu aina 1980-luvun alkuun, jolloin kirjaimet, numerot ja symbolit sekoittuivat toisiinsa muodostaen oman, nopeamman kielensä. “L33T” on tämän kielen vastine sanalle elite eli eliitti, joka myös kertoo L33T:n tarkoitusperistä pelaamista ajatellen. Tarkoituksena on tarjota parasta mahdollista pelaajille, jotka haluavat olla lajinsa parhaita. Lisätietoja osoitteessa www.l33t-gaming.com.

Aurora Group
Aurora Group jakelee ja markkinoi useita tunnettuja ja kiinnostavia kulutuselektroniikan tuotemerkkejä Pohjoismaissa. Merkittäviä tuoteryhmiä ovat audio/video, kodin elektroniikka, IT-/pelitarvikkeet, mobiilituotteet ja valkoisen linjan tuotteet. Aurora Group Finland Oy sijaitsee Pirkkalassa ja vastaa niin Suomen kuin Baltian myynnistäkin. Lisätietoja osoitteessa www.auroragroup.fi.