Audiovisuaalisen tekniikan edelläkävijä Ideafix Oy julkaisi ammattikäyttöön suunnatun ECLER eMIMO1616 -audiomatriisin. Monipuolisen äänentoiston hallitseminen on työlästä ilman ohjattua ja keskitettyä kokonaisuutta. Juuri tällaiseen tarpeeseen vastaa 16-kanavainen audiomatriisi, joka suoriutuu helposti vaativistakin tilanteista.

Olipa kyse automatisoidusta taustamusiikin toistamisesta, levyjä soittavista tiskijukista tai lavalla esiintyvistä bändeistä, ECLER eMIMO1616 -audiomatriisi hallitsee äänentoiston digitaalisen prosessoinnin luotettavasti. Sen 16 sisäänmenokanavaa ja 16 ulostulokanavaa mahdollistavat helposti eri äänilähteiden käytön. Äänentoisto voidaan kytkeä joko yksittäisinä kanavina (monoalueet) tai pareittain (stereoalueet). Lisäksi kaksi ulostulokanavaa toimii niin sanotulla prioriteettialueella, jolloin niiden kautta onnistuvat esimerkiksi erilaiset kuulutukset ja tiedotukset.

Erillistä ohjelmistoa ei tarvitse asentaa, vaan hallinta onnistuu joko tietokoneen verkkoselaimen kautta käytettävällä käyttöliittymällä tai suoraan iOS- ja Android-mobiililaitteen sovelluksella. Audiomatriisille voidaan määrittää jopa 20 eri käyttäjää eri käyttöoikeuksin. Näitä voivat olla esimerkiksi äänilähteiden, äänenvoimakkuuden, taajuuskorjaimen säädöt ja uloslähdöt. Monipuolisten liitäntöjensä ansiosta laite laajentuu vaivattomasti mikrofonein, kaiuttimin sekä erilaisin lisälaittein tarpeiden mukaan.

ECLER eMIMO1616 soveltuu monipuoliseen ammattikäyttöön kaikenlaisissa tiloissa ja tilaisuuksissa, joissa hyvällä äänentoistolla on tärkeä merkitys.

ECLER soi Mummotunnelissa
Raffaellon terassi eli tuttavallisemmin Mummotunneli tunnetaan yhtenä Helsingin suosituimmista kesäbilepaikoista. Kesäkausi 2018 käynnistyi ensimmäisen livebändin voimin 20. huhtikuuta. Ennen kesän ensimmäistä iltaa lavan ympäristössä kävi toisenlainen kuhina, kun Ideafix päivitti koko Mummotunnelin äänentoiston. Aiemmin bändien ja tiskijukkien äänentoistot olivat erilliset, mutta nyt ne on yhdistetty samaksi järjestelmäksi. Äänentoistojärjestelmän digiprosessointi päivitettiin Ideafixin maahantuomalla Ecler-audiomatriisilla, jolla voi monipuolisesti hallita sisään- ja ulospäin tulevia audiosyöttöjä. Näin sekä äänenlaatu että toimintavarmuus paranivat ja nyt Mummotunnelissa onkin Helsingin paras terassisoundi!

Lisätietoja
www.ideafix.fi
www.raflaamo.fi/fi/helsinki/raffaellon-terassi
http://www.ecler.com/products/digital-processors-matrixes/digital-matrixes/emimo1616-detail.html
https://youtu.be/o6wZEVr6EjQ (esittelyvideo)
http://bit.ly/Ideafix (kuvia)

ECLER
ECLER on maailman johtavia ammattikäyttöön tarkoitettujen audiolaitteiden valmistajia. Vuonna 1965 perustetun ECLERin tuotteita on käytössä lukemattomissa paikoissa yli 50 eri maassa. ECLERin tavoitteena on suunnitella ja valmistaa innovatiivisia tuotteita, jotka tarjoavat ensiluokkaista äänentoistoa. Äänenlaadun ohella etusijalla ovat asentamisen ja käytön helppous sekä luontoa säästävä energiatehokkuus.

Ideafix
Ideafix Oy on luotettava kumppani yritysten halutessa hyödyntää valoa, ääntä ja kuvaa liiketoiminnassaan. Olemme audiovisuaalisen tekniikan edelläkävijä ja tarjoamme personoituja AV-ratkaisuja yli 25 vuoden kokemuksella