Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) tuo tänään Child of Light Ultimate Edition -version Nintendo Switch -pelikonsolille.

Lapsuuden saduista innoituksensa saanut Child of Light vie pelaajan taianomaiseen Lemurian maailmaan, joka on upeasti käsin piirretty ja maalattu vesiväritekniikalla. Pelaaja ohjaa nuorta Aurora-prinsessaa, jonka tehtävä on pelastaa sairastavan isänsä kuningaskunta. Samalla Auroran pitäisi saada takaisin Mustan kuningattaren varastamat aurinko, kuu ja tähdet.

Child of Light on perinteinen roolipeli vuoropohjaisilla taisteluilla, joiden ansiosta pelaajat pääsevät nauttimaan taisteluiden taktisuudesta ja kumppaneidensa kanssa seikkailusta perinteitä kunnioittavalla tavalla. Taisteluiden ja haasteiden myötä pelaajahahmon kokemustasot nousevat ja hän saa käyttöönsä taitopisteitä uusien ominaisuuksien avaamiseen. Syvällinen rakentelujärjestelmä mahdollistaa jalokivien, aseiden, korujen ja panssareiden yhdistelyn sekä moninaisten pulmien ratkomisen taistelussa Lemurian pimeyden kuningatarta vastaan.

Matka mystisessä maailmassa on täynnä lumottuja paikkoja ja dynaamisia luolastoja, jotka muovautuvat valon palatessa maailmaan. Pelaaja kohtaa monia ainutlaatuisia ja kummallisia olentoja. Näitä ovat muun muassa metsän henget, puhuvat hiiret, ilkeät noidat ja pahat merikäärmeet.

Nintendo Switch -pelikonsoli mahdollistaa pelistä nauttimisen milloin ja missä vain, yksin tai yhdessä ystävien kanssa. Pelaajat voivat kokea seikkailunsa yhdessä ystäviensä kanssa hyödyntämällä toista Joy-Con-peliohjainta, jolla toinen pelaaja voi ohjastaa Igniculus-kumppania. Vaihtoehtoisesti ohjaaminen onnistuu myös pelikonsolin kosketusnäyttöä hyödyntäen.

Child of Light Ultimate Edition sisältää peruspelin lisäksi seitsemän laajennuspakettia, jotka sisältävät uuden tehtävän, uusia taitoja, lisää varusteluun käytettäviä jalokiviä sekä muita lisiä.

Child of Light on saatavilla Nintendo eShop -verkkokaupasta 19,99 euron hintaan. Pelin ikäraja on PEGI 7.

Lisätietoja
https://www.ubisoft.com/en-gb/game/child-of-light/
https://youtu.be/jL9IG5PKg0s (esittelyvideo)
http://bit.ly/2yd1T4w (kuvia)