Suomen peliohjelmisto- ja multimediayhdistys FIGMA ry on myöntänyt DanceStar Party -pelille kultalevyn osoituksena yli 10 000 kappaleen myynnistä PlayStation 3 -pelialustalla.

Vain PlayStation 3:lle saatavassa DanceStar Partyssa on mukana 40 huippubiisiä, joiden kanssa voi bilettää PlayStation Move -liikeohjaimella. Mukana on esimerkiksi Bodyrockersien I Like The Way, Tinie Tempahin Pass Out ja Ellie Gouldingin Starry Eyed. Jokaisella biisillä on oma energinen tanssikuvionsa, jonka oppii toistamalla ruudulla näkemänsä liikkeet. Samalla kun pelaaja tanssii sydämensä kyllyydestä, hän voi seurata huippuartistien alkuperäisiä videoita tai kolmionäppäintä painamalla vaihtaa kameranäkymään ja seurata livenä omaa tanssiaan. Myös yhteisöllisyys on pelissä vahvasti mukana ja esityksiä voi jakaa myös ystävien kesken.

”DanceStar Party menestyy erinomaisesti huippusuositun SingStar-sarjan vanavedessä ja on selkeästi tanssipelien ykkösnimi tänä vuonna”, fiilistelee PlayStationin kaupallinen johtaja Antero Paljakka.

Lisätietoja pelistä osoitteessa: www.dancestarparty.com/fi_FI/

FIGMA
Suomen peliohjelmisto- ja multimediayhdistys FIGMA ry:n jäseniä ovat ALSO, AMO, Electronic Arts, Microsoft, Namco Bandai, Nordic Softsales, Nordisk Film, PAN Vision ja Warner Bros.

FIGMA julkaisee Suomen virallista listaa. Suomen suosituimpien pelien lista julkaistaan kahden viikon välein. FIGMA julkaisee jäsentensä pelimyyntitilastot kolmen kuukauden välein. Lista ja pelimyyntitilastot löytyvät osoitteesta www.figma.fi.

Lisätietoja internetissä
www.figma.fi

Lisätietoja

Suomen peliohjelmisto- ja multimediayhdistys FIGMA ry
Toiminnanjohtaja Thomas Westerberg
050 – 463 1156
thomas.westerberg@figma.fi

Suomen peliohjelmisto- ja multimediayhdistys FIGMA ry
Hallituksen puheenjohtaja Riku Olkkonen
050 – 505 1966
riku.olkkonen@panvision.com

Viestintätoimisto Visionist
Tiedottaja Jiri Koivuniemi
040 – 837 8097
jiri.koivuniemi@visionist.fi