Maailman johtavan oheislaitteiden valmistajan, Logitechin omistama Ultimate Ears (www.ultimateears.com) julkisti Suomessa tekemänsä internetkyselyn tulokset. Kyselytulokset osoittavat, että peräti 73,5 prosenttia suomalaisista laulaa suihkussa.

Eniten suihkussa hyräillään epämääräisiä omia rallatuksia (26,8%), mutta varsinaisista musiikkilajeista suihkulaulajille suosituimpia olivat pop (25,7%), rock (23,4%) ja iskelmä (16,2%). Joukossa oli myös pieni ryhmä isänmaallisia laulajia, sillä 2,6 prosenttia lauloi suihkussa Maamme-laulua.

Samassa kyselyssä selvitettiin kuinka moni kuuntelee musiikkia pesupuuhiensa aikana. Kyselyyn vastanneista peräti kolmannes (32,5%) kuuntelee musiikkia suihkussa. Hieman erikoisemmissakin pesupaikoissa musiikki kuuluu pesupuuhiin. Musiikkia kuuntelee saunassa 25,4 prosenttia, paljussa 24,1 prosenttia ja kylvyssä 24 prosenttia vastaajista.

Kysely järjestettiin viestintätoimisto Visionistin toimesta Suomessa maaliskuussa 2018 ja siihen vastasi 1 067 henkilöä.

Ultimate Ears -kaiuttimet
Langattomat Ultimate Ears -kaiuttimet kestävät jopa puolen tunnin upotuksen enintään metrin syvyiseen veteen ja osa niistä myös kelluu veden pinnalla. Siksi ne sopivat erinomaisesti arkisten pesuhetkien kumppaniksi. Kaiuttimet on suojattu myös kolhuilta ja lialta. Tölkin tai mukin mallisen kaiuttimen voi sijoittaa helposti lähes minne tahansa. Ultimate Ears -kaiuttimet soivat pyöreän muotoilunsa ansiosta 360 astetta joka suuntaan. Kun ääntä tarvitaan enemmän, voi kaiuttimia linkittää toisiinsa. Ultimate Earsin langattomia kaiuttimia voi hallita vaivatta vaikkapa omalla älypuhelimella. Peräti 15 tunnin akunkestolla ja jopa 30 metrin langattomalla käyttöetäisyydellä Ultimate Earsin langattomat kaiuttimet ovat oivallinen äänentoistovalinta kaikkeen vapaa-aikaan.

Lisätietoja
https://www.ultimateears.com/fi-fi/
https://youtu.be/ht2KK9FoGSg (esittelyvideo)
http://bit.ly/UE-laulatko-suihkussa (kuvia)

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03 213 6100, www.also.fi
Despec Finland, puh: 09 827 53 00, www.despec.fi
Tech Data Finland, puh: 0201 55 3636, www.techdata.fi

Ultimate Ears
Ultimate Ears muuttaa tavan, jolla ihmiset kokevat musiikin yhdessä kaikkialla. Ensin Ultimate Ears mullisti tavan, jolla muusikot voivat olla vuorovaikutuksessa konserttiyleisön kanssa siirtämällä esiintymislavan äänentoiston lavamonitoreista räätälöityihin korvamonitoreihin. Nykyään Logitech Internationalin omistama Ultimate Ears -tuotemerkki jatkaa laadukkaan äänentoiston kehittämistä palkituilla langattomilla kaiuttimillaan. Ne on suunniteltu musiikin ystäville riippumatta mihin elämä heitä kuljettaa. Logitech International on perustettu vuonna 1981 ja sen pääkonttori sijaitsee Sveitsin Lausannessa. Yhtiö on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI). Lisätietoa Ultimate Earsista osoitteessa www.ultimateears.com.