Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja, Jimm’s PC-Store (www.jimms.fi) on päivittänyt Gamer-pelitietokoneidensa huippumalleja uusilla NVIDIA:n ja AMD:n tekniikoilla.

NVIDIA julkisti viime perjantaina tuoreimman ja tehokkaimman pelikäyttöön tarkoitetun näytönohjaimensa. NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti on uusi pelinäytönohjainten lippulaiva. Sen päivitetty NVIDIA Pascal -arkkitehtuuri ja ultranopea 11 gigatavun GDDR5X (G5X) -näyttömuisti tuovat jopa 35 prosenttia lisää suorituskykyä aiempaan GTX 1080 -näytönohjaimeen verrattuna.

AMD puolestaan julkisti runsas viikko sitten uusimmat Ryzen 7 -suorittimensa. Ne perustuvat kokonaan uuteen Zen-arkkitehtuuriin ja AM4-suoritinalustaan. AMD Ryzen kilpaileekin suoraan Intelin Kaby Lake -arkkitehtuurin kanssa niin hinnalla kuin suorituskyvylläänkin.

”Tällä hetkellä on mahtavaa olla PC-pelaaja! Uusia huippupelejä tulee markkinoille pitkin kevättä ja sekä NVIDIA että AMD ovat juuri julkistaneet näytönohjaimiensa ja suorittimiensa lippulaivamallit. Nyt on täydellinen aika tehdä keväisiä tietokonepäivityksiä. Vaikka NVIDIA:n ja AMD:n julkistuksista on vasta alle kaksi viikkoa aikaa, Jimm’s-pelitietokoneet ovat jo valmiina hyödyntämään näitä uusia tekniikoita”, kommentoi Jimm’sin toimitusjohtaja Antti Järvinen.

Jimm’s Gamer Platinum 1080 Ti v2 on uusi pelitietokoneiden lippulaiva. Se täyttää NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti -näytönohjaimen ja AMD Ryzen 7 1800X -suorittimen ansiosta PC-pelaajien kovimmatkin odotukset. Se soveltuu täydellisesti niin 4K/HDR-pelaamiseen kuin virtuaalimaailmojen valloittamiseen vuosiksi eteenpäin.

Jimm’s Gamer Platinum 1080 Ti v2 on muutenkin täynnä viimeisintä tekniikkaa. Esimerkiksi massamuistina on 250 gigatavun salamannopea M.2 SSD-asema ja 960 gigatavun SSD-asema. Skandinaavista huippumuotoilua edustava monoliittimainen tornikotelo pitää komponentit entistä viileämpinä tehokkaasti ilmavirtaa kierrättävän avoimen sisäsuunnittelun ansiosta. Kotelossa on myös vakiona kaksi Dynamic X2 -tuuletinta helposti puhdistettavilla pölysuodattimilla. Tuuletusääniä vaimentavat materiaalit ja ModuVent-teknologia takaavat, että hyvin jäähdytetty tietokone on myös erittäin hiljainen.

Jimm’s Gamer Platinum 1080 Ti v2 on saatavana välittömästi 2 949 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron. Myös muita Gamer-malliston pelitietokoneita on päivitetty NVIDIA:n ja AMD:n tuoreimmilla tekniikoilla.

Jimm’s-tietokoneet myydään aina räätälöityinä. Keskusyksikön ympärille voi erikseen hankkia minkä tahansa näppäimistön, hiiren, näytön ja muut lisälaitteet. Tietokoneen lisäksi virtuaalitodellisuuden hyödyntämiseen tarvitaan erikseen hankittavat virtuaalilasit. Jimm’s tarjoaakin lisätarvikkeena HTC Vive -virtuaalilaseja, joilla voi nauttia koko huoneen kattavasta virtuaalikokemuksesta.

Lisätietoja
www.jimms.fi/fi/Product/Show/128194/jimms-gamer-platinum-1080t/jimm-s-gamer-platinum-1080-ti-v2-pelitietokone
http://bit.ly/2i8elr7 (tuotekuvia)
www.nvidia.fi/graphics-cards/geforce/pascal/gtx-1080-ti/ (taustatietoa NVIDIA:lta)
www.amd.com/en/ryzen (taustatietoa AMD:lta)

Jimm’s PC-Store / Antti Järvinen, puh: 029 70 70707, antti.jarvinen@jimms.fi
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040 837 8097, jiri@visionist.fi

Jimm’s PC-Store
Jimm’s PC-Store Oy on sekä Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja että asiantunteva tietotekniikan, komponenttien ja viihde-elektroniikan verkkokauppa, jolla on uutuudet ensimmäisenä. Vuoden 2015 liikevaihto oli noin 33,5 miljoonaa euroa ja henkilökuntaa on 43 henkilöä. Toimipaikkamme sijaitsee Turussa. Lisätietoja osoitteessa www.jimms.fi.