Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja ja tietotekniikan verkkokaupan pioneeri, Jimm’s PC-Store (www.jimms.fi) on valittu hintavertailupalvelu Hintaopas.fi:n tuoreessa kilpailussa vuoden 2021 parhaaksi kaupaksi peräti kolminkertaisesti.

Hintaopas.fi:n vuosittaisessa kilpailussa kuluttajat laittavat Suomessa toimivat yli 800 verkkokauppaa paremmuusjärjestykseen useissa eri kategorioissa. Tänä vuonna Jimm’s voitti koko kilpailun ja saavutti näin Vuoden paras kauppa 2021 -arvonimen. Tämän lisäksi Jimm’s voitti kaksi muutakin kategoriaa, jotka ovat ”Pelit ja pelikonsolit” sekä ”Tietokoneet ja puhelimet”.

Hintaopas.fi pyysi kuluttajien mielipidettä ja arviota kaupoista. Arvostelemalla käyttämäänsä kauppaa kuluttaja tuki niitä kilpailussa ja auttoi samalla muita tekemään parempia ostopäätöksiä. Jokainen arvostelu kerrytti myös lahjoitussummaa MIELI Suomen Mielenterveys ry:n joulukeräykseen lasten ja nuorten mielenterveyden hyväksi. Pekka Hyysalo vei äänestäjien puolesta onnittelut Jimm’sin toimitusjohtajalle Veli Nietulalle.

“Uskon, että erottautumistekijöitämme ovat vahva yhteinen tekeminen asiakaskokemuksen parantamiseksi joka osa-alueella”, Jimm´s PC-Storen toimitusjohtaja Veli Nietula kertoo. ”Oma asiakaspalvelumme palvelee 24/7, vuoden jokaisena päivänä. Pyrimme myös jakamaan henkilökunnaltamme löytyvää osaamista tietona asiakkaillemme. Lisäksi olemme aktiivisesti läsnä sosiaalisessa mediassa sekä tapahtumissa niiltä osin kuin niitä on ollut mahdollista järjestää. Haluamme olla saavutettavissa siellä missä asiakkaammekin ovat. Suuri kiitos palkinnosta kuuluu asiakkaillemme sekä mahtavalle henkilökunnallemme.”

”Jimm’s PC-Storella on paljon luottoasiakkaita, jotka ovat olleet mukana matkassa jo vuosia. Arvosteluista kävi ilmi, että Jimm’s on vakuuttanut asiakkaansa ennen kaikkea asiantuntevalla palvelulla, syvällä tuotetuntemuksella, sujuvalla chat-ominaisuudella, nopeilla toimituksilla sekä kohtuullisilla hinnoilla. Kaiken tämän lisäksi toimitusten mukaan sujautetut nallekarkit ovat ilahduttaneet tuotteiden vastaanottajia. Isot onnittelut voittajalle!”, kertoo Hintaoppaan maajohtaja Liisa Matinvesi-Bassett.

Lisätietoja
www.jimms.fi
https://hintaopas.fi/vuoden-verkkokauppa
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vh-F2XXICw8GcLSB8xw?e=a4w3fq (kuvia)

Jimm’s PC-Store
Jimm’s PC-Store Oy on sekä Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja että asiantunteva tietotekniikan, komponenttien ja viihde-elektroniikan verkkokauppa, jolla on uutuudet ensimmäisenä. Vuoden 2020 liikevaihto oli 57,3 miljoonaa euroa ja henkilökuntaa oli 54 henkilöä. Toimipaikka sijaitsee Turussa. Lisätietoja osoitteessa http://www.jimms.fi.