Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja ja tietotekniikan verkkokaupan pioneeri, Jimm’s PC-Store (www.jimms.fi) täyttää 18 vuotta ja jatkaa missiotaan pelaajien ja tietokoneharrastajien tukijana.

”Täysi-ikäisyys on iso juttu, sillä monen muun tärkeän asian ohella 18-vuotias pelaaja voi vihdoin pelata kaikkia haluamiaan pelejä ikärajoituksiin katsomatta. Nyt me olemme saavuttaneet tämän merkittävän virstanpylvään. Vaikka ikävuosissa laskettuna olemme yhä teini-ikäisiä ja nuorekkaita, ovat karttuneet vuodet tuoneet meille paljon näkemystä, kokemusta ja oppia. Näitä aiomme hyödyntää jatkossakin ja olemme yhä lapsenomaisen innostuneita uudesta tekniikasta ja pelimaailmoista”, kommentoi Jimm’s PC-Storen toimitusjohtaja Antti Järvinen.

Ikävuosien myötä Jimm’s on kehittynyt tietokoneiden ja oheislaitteiden myyjän sekä teknisten palvelujen tarjoajan roolista kokonaisvaltaiseksi pelikulttuurin edistäjäksi. Jimm’sin osaamista ja palvelualttiutta on totuttu näkemään mitä erilaisimmissa pelitapahtumissa. Näitä ovat olleet esimerkiksi Assemblyn ja GameXpon kaltaiset suuret tapahtumat sekä monet pienemmät pelitapahtumat. Jimm’s on ollut muutenkin vahva sosiaalinen toimija ja hyödyntänyt esimerkiksi foorumeita ja muita yhteisöjä tavoittaakseen yleisönsä.

Jimm’s on tukenut vuosien varrella myös lukemattomia kilpapelaajia, peliturnauksia ja viime aikoina ennen kaikkea elektronisen urheilun tiimejä. Jimm’s tukee tällä hetkellä muun muassa ENCE-, HAVU- ja HREDs-pelitiimejä.

”Elektronisen urheilun taival on vasta aivan alussa ja aiomme olla jatkossakin mukana kehittämässä suomalaista menestystarinaa, joka on alkanut todella lupaavasti. Olemme olleet elektronisen urheilun mahdollistajana jo vuodesta 2011 ja siitä asti tukeneet laitetoimittajana kilpapelaajien arkea. Jatkamme suurien, pienien ja vasta aloittelevien kilpapelaajien ja -turnausten tukemista monella eri tavalla tulevaisuudessakin”, jatkaa Antti Järvinen.

Jimm’s PC-Store on tietotekniikkaan ja viihde-elektroniikkaan keskittynyt verkkokauppa, jonka ydinkohderyhmä on PC-pelaajat ja muut tietotekniikasta kiinnostuneet. Jimm’s PC-Store ja sen saksalainen emoyhtiö Caseking kehittävät alaa eteenpäin uusilla ideoilla ja vahvalla osaamisellaan. Caseking on johtava eurooppalainen PC-pelaamiseen ja tietokoneiden verkkokauppaan keskittynyt yritys, jolla on toimintaa Saksassa, Benelux-maissa, Ranskassa, Ruotsissa, Portugalissa, Unkarissa ja kumppaniyrityksen kautta Iso-Britanniassa. Berliinissä päämajaansa pitävä ja vuonna 2003 perustettu Caseking GmbH työllistää yli 150 työntekijää. Lisäksi brittiläinen kumppaniyritys Overclockers UK työllistää yli 80 henkilöä.

”Moni pelkäsi, että Jimm’s menettää sielunsa, kun se viime vuonna myytiin saksalaiselle Casekingille. Toisin kävi, sillä yhteistyö on toiminut erinomaisesti ja olemme saaneet paljon lisää resursseja tekemiseemme. Esimerkiksi noblechairs-pelituolien ja korkattujen suorittimien myynnin aloittaminen eivät olisi olleet mahdollisia ilman Casekingin tukea”, päättää Antti Järvinen.

Jimm’s juhlistaa 18-vuotissynttäreitään koko pääsiäisviikon. Helpoiten juhlintaa voi seurata Facebook-tapahtumasivun kautta osoitteessa www.facebook.com/events/321287035241351/.

Lisätietoja
www.jimms.fi
http://bit.ly/JimmsPCstore (kuvia)

Jimm’s PC-Store
Jimm’s PC-Store Oy on sekä Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja että asiantunteva tietotekniikan, komponenttien ja viihde-elektroniikan verkkokauppa, jolla on uutuudet ensimmäisenä. Vuoden 2017 liikevaihto oli 43,4 miljoonaa euroa ja henkilökuntaa on 42 henkilöä. Toimipaikka sijaitsee Turussa. Lisätietoja osoitteessa www.jimms.fi.