Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja, Jimm’s PC-Store (www.jimms.fi) panostaa elektroniseen urheiluun tänään alkavassa Assembly Winter -tietokonetapahtumassa.

Jimms_text_black

Kotimainen tietokonevalmistaja Jimm’s on yksi Assemblyn pääyhteistyökumppaneista ja tapahtuman virallinen laitteistotoimittaja. Jimm’s keskittyy tuotetarjonnallaan pelaamiseen ja elektroniseen urheiluun. Siksi myös Assemblyssä tuodaan elektroninen urheilu voimakkaasti esiin. Lauantaina Jimm’sin osaston tapahtumalavalla vierailevat sekä hREDS- että RCTIC-pelitiimit jakamassa nimikirjoituksia ja tapaamassa fanejaan.

Jimm’sin omalla osastolla järjestetään muutenkin monenlaisia aktiviteetteja ja esitellään monipuolista lisätarvikkeiden valikoimaa erinomaisten tarjousten saattelemana. Osastolla toimii myös ilmainen tietokonehuolto tapahtuman kävijöille. (Mahdolliset varaosat veloitetaan erikseen.)

”Assemblyssä on käytössä miltei 200 Jimm’s-tietokonetta ja vähän enemmän näyttöjä. Näistä hienoimmat ovat tällä kertaa kävijöiden joukossa VIP-pelaajien käytössä. Jimm’s haluaa olla lähellä käyttäjiään ja on siksi ensimmäistä kertaa arponut ennakkoon viisi konepaikkaa, joissa on koko viikonlopun ajan käytössä tyylikkään valkoiset Jimm’s-tietokoneet tarvikkeineen”, kommentoi Jimm’s PC-Storen toimitusjohtaja Antti Järvinen.

Assemblyssä käydään myös Counter-Strike- ja Overwatch-turnaukset 15 000 ja 5 000 euron palkintosummien sekä 20 joukkueen voimin. Mukana sekä suomalaisia että kansainvälisiä joukkueita.

Lisätietoja
http://www.jimms.fi/fi/Pages/Assembly
http://www.assembly.org
http://www.rctic.org
http://helsinkireds.fi

Jimm’s PC-Store / Antti Järvinen, puh: 029 70 70707, antti.jarvinen@jimms.fi
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040 837 8097, jiri@visionist.fi

Jimm’s PC-Store
Jimm’s PC-Store Oy on sekä Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja että asiantunteva tietotekniikan, komponenttien ja viihde-elektroniikan verkkokauppa, jolla on uutuudet ensimmäisenä. Vuoden 2015 liikevaihto oli noin 33,5 miljoonaa euroa ja henkilökuntaa on 43 henkilöä. Toimipaikkamme sijaitsee Turussa. Lisätietoja osoitteessa www.jimms.fi.