Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja, Jimm’s PC-Store (www.jimms.fi) panostaa isosti perjantaina alkavaan Assembly Winter -tietokonetapahtumaan.

Jimms_text_black

Kotimainen tietokonevalmistaja Jimm’s keskittyy pelaamiseen ja elektroniseen urheiluun. Siksi Jimm’sin huipputehokkaat tietokoneet ovat jälleen vahvasti edustettuna ensi viikonlopun Assembly-tapahtumassa. Jimm’s-tietokoneita on käytössä sekä turnauksissa, videoeditoinnissa että erilaisissa demoissa.

Assembly Winter 2016 -tapahtumassa käydään myös Counter-Strike-turnaus 15 000 euron palkintosumman ja kahdeksan joukkueen voimin. Turnauksessa on mukana kaksi suomalaista joukkuetta, RCTIC ja ENCE. Jimm’sin osaston yhteydessä on myös SEUL:n ja ENCE:n yhteisosasto. Siellä järjestetään haasteotteluita ja pelaajat jakavat nimikirjoituksia. Lisäksi he myyvät omia fanituotteitaan Jimm’sin osastolla.

Jimm’sin omalla osastolla järjestetään erilaisia kilpailuja ja aktiviteetteja. Lisäksi siellä esitellään monipuolista lisätarvikkeiden valikoimaa erinomaisten tarjousten saattelemana. Osastolla toimii myös ilmainen tietokonehuolto tapahtuman kävijöille. (Mahdolliset varaosat veloitetaan erikseen.)

Lisätietoja
http://www.jimms.fi/fi/Pages/Assembly
http://www.assembly.org
http://www.ence.fi
http://www.rctic.org

Jimm’s PC-Store / Antti Järvinen, puh: 029 70 70707, antti.jarvinen@jimms.fi
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040 837 8097, jiri@visionist.fi

Jimm’s PC-Store
Jimm’s PC-Store Oy on sekä Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja että asiantunteva tietotekniikan, komponenttien ja viihde-elektroniikan verkkokauppa, jolla on uutuudet ensimmäisenä. Vuoden 2014 liikevaihto oli noin 31 miljoonaa euroa ja henkilökuntaa on 41 henkilöä. Toimipaikkamme sijaitsee Turussa. Lisätietoja osoitteessa www.jimms.fi.