Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja ja tietotekniikan verkkokaupan pioneeri, Jimm’s PC-Store (www.jimms.fi) on julkaissut huipputason pelitietokoneen, jonka muhkea muotoilu ja väritys kertovat kokonaisuudesta kaiken oleellisen.

”Vaikka turboahdetut supermallimme eivät olekaan olleet massiivisia myyntimenestyksiä, olemme halunneet toteuttaa kaikkien pelaajien päiväuniksi sopivia tehotietokoneita epäsäännöllisin väliajoin, jotta tietokoneita suunnittelevat ihmemiehemme pysyvät vireessä”, kommentoi Jimm’s PC-Storen toimitusjohtaja Antti Järvinen. ”Pelaamisen ja tietokoneet vakavasti ottaville harrastajille on tärkeätä nähdä mihin me pystymme ja siksi pyrimme unelmakokoonpanoja välillä toteuttamaan – ja meneehän niitä aina kaupaksikin!”

Big Chungus on tunnettu nettimaailman meemi, jossa yleensä solakka Väiski Vemmelsääri on kasvanut massiivisiin ja näyttäviin mittoihin. Samalla tavalla Jimm’s Chungus on todella näyttävä ja kooltaan massiivinen ilmestys. Erittäin tilava ja näyttävän esillepanon mahdollistava viistokotelo koostuu enimmäkseen karkaistusta lasista. Se tarjoaa esteettömän näkymän tietokoneen komponentteihin ja niiden nestejäähdytykseen. Kotelon molemmat sivut, etupaneeli ja jopa katto ovat hillitysti tummennettua lasia. Mustaksi jauhemaalattu teräsrunko pitää kokonaisuuden kuitenkin vankkana ja vakaana. Kokonaisuuden kruunaa Jimm’sille ominainen oranssinen värimaailma, joka näkyy tietokoneen upeassa sisävalaistuksessa ja kotelon alumiinijalustassa.

Jimm’s Chungus -pelitietokoneen komponentit eivät kalpene sen ulkokuoren loistolle. Laatuvalmistajien osista koottu unelmalaite jättää suorituskyvyssä jälkeensä useimmat muut tietokoneet. Huikean tehokas 4,6 gigahertsin kellotaajuudella toimiva AMD Ryzen 9 3900X -suoritin, mahtavaa kuvanlaatua tarjoava NVIDIA GeForce RTX 2080 Ti -näytönohjain ja nykyaikainen ASUS ROG STRIX X570-E GAMING -emolevy muodostavat laitteen ytimen. Huipputehokkuuden sivutuotteena muodostuva lämpö viilennetään tehokkaasti näyttävällä Jimm’sin suunnittelemalla nestejäähdytysjärjestelmällä, jossa on hyödynnetty EK Water Blocksin erillisosia. Lisää jäähdytystä tarjoavat tietokoneen lasisen etupaneelin takana olevat tuulettimet, jotka tuovat kokonaisuuteen myös lisää värikkyyttä ja tyyliä.

Saatavuus ja hinnoittelu
Jimm’s Chungus 2080 Ti -pelitietokoneen kuluttajahinta on 4 999 euroa. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron. Jimm’s-tietokoneet myydään aina räätälöityinä. Keskusyksikön ympärille voi erikseen hankkia minkä tahansa näppäimistön, hiiren, näytön ja muut lisälaitteet.

Lisätietoja
https://www.jimms.fi/fi/Product/Show/161460/jimms-h2o-chungus/jimm-s-chungus-2080-ti-pelitietokone
https://bit.ly/2yxBjFW (kuvia)

Jimm’s PC-Store
Jimm’s PC-Store Oy on sekä Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja että asiantunteva tietotekniikan, komponenttien ja viihde-elektroniikan verkkokauppa, jolla on uutuudet ensimmäisenä. Vuoden 2018 liikevaihto oli 47,2 miljoonaa euroa ja henkilökuntaa on 47 henkilöä. Toimipaikka sijaitsee Turussa. Lisätietoja osoitteessa www.jimms.fi.