Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja, Jimm’s PC-Store (www.jimms.fi) on tullut monille tutuksi ainutlaatuisista pelitietokoneistaan. Nyt Jimm’s on tehnyt pelitietokoneen, jonka tavoitteena on ollut tasan yksi asia: paras mahdollinen kokemus Grand Theft Auto V -pelin kanssa.

Jimms_Benefactor_GTA

Grand Theft Auto V:n tietokoneversio ilmestyi myyntiin noin kuukausi sitten. Peli on saanut huikeasti hehkutusta osakseen – muun muassa maailman tunnetuimmalla peliarvosteluja keräävällä Metacritic-sivustolla pelin keskiarvo on hurjat 97 pistettä sadasta.

Rockstar Gamesin julkaisema Grand Theft Auto V kertoo kolmesta gangsterista, jotka suorittavat vaarallisia ryöstöjä armottomassa Los Santosin kaupungissa. He eivät voi luottaa kehenkään, varsinkaan toisiinsa. Uusi tietokoneversio sisältää konsoliversioihin verrattuna merkittäviä graafisia parannuksia ja teknisiä päivityksiä, jotka tekevät pelimaailmasta entistäkin syvällisemmän.

Upeilla peleillä on usein kääntöpuolensa. Kuten huippuhyvillä tietokonepeleillä on tapana, vaatii Grand Theft Auto V myös huippuhyvän tietokoneen kyetäkseen visuaaliseen ilotulitukseen ja toimiakseen kokonaisuutena muutenkin kunnolla. Kun peli kykenee toistamaan tarkkaa 4K-grafiikkaa ja pelimaailma on avoin, tarvitsee pelitietokonekin lisää panoksia.

Jimm’s Benefactor -pelitietokoneen siivittämänä pelaaja nousee kuin huomaamatta Los Santosin alamaailman hallitsijaksi! Kokonaisuutena hyvin toimivan tietokoneen kehittäminen on kuin saumattoman ryöstön suunnittelu – tarvitaan niin aivoja kuin lihastakin – ja Benefactor tarjoaa yltäkyllin kumpaakin!

Komponenttien ”Lesterinä” päsmäröi Intelin Core i5-4690K -prosessori ja hermokeskuksen viileänä pitää tehokas Coolink Corator DS -prosessorijäähdytin. Lihasta Trevorin ja Franklinin tavoin pöytään tuovat puolestaan ZOTAC GeForce GTX 980 AMP! Omega -näytönohjain neljän gigatavun muistilla ja kahdeksan gigatavun nopea DDR3-keskusmuisti.

Nopean kokonaisuuden viimeistelee Samsung 850 EVO -sarjan 250 gigatavun SSD-massamuisti, joka olisi varmasti myös Michaelin SSD-asevalinta. Lisätallennustilaa ryöstösaalille tarjoaa Western Digitalin yhden teratavun perinteinen kiintolevy. Virtaa kokoonpanolle syöttää laadukas 550 watin XFX 80 Plus -virtalähde ja kokonaisuuden ulkoasusta vastaa skandinaavista huippumuotoilua edustava musta ja monoliittimainen Fractal Design DEFINE R5 -kotelo.

Jimm’s Benefactorin mukana toimitetaan luonnollisesti Grand Theft Auto V -peli.

Saatavuus ja hinnoittelu
Jimm’s Benefactor on tilattavissa välittömästi 1 699 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Jimm’s-tietokoneet myydään aina räätälöityinä. Keskusyksikön ympärille voi erikseen hankkia minkä tahansa näppäimistön, hiiren, näytön ja muut lisälaitteet. Jimm’s Benefactor -tietokoneessa on mukana Windows 8.1 -käyttöjärjestelmä.

Lisätietoja
http://www.jimms.fi/fi/Product/Show/111214
http://bit.ly/1KNINjA (tuotekuvia)
http://www.rockstargames.com/V/ (Grand Theft Auto V:n kotisivu)

Jimm’s PC-Store / Antti Järvinen, puh: 029 70 70707, antti.jarvinen@jimms.fi
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040 837 8097, jiri@visionist.fi

Jimm’s PC-Store
Jimm’s PC-Store Oy on sekä Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja että asiantunteva tietotekniikan, komponenttien ja viihde-elektroniikan verkkokauppa, jolla on uutuudet ensimmäisenä. Vuoden 2013 liikevaihto oli noin 28 miljoonaa euroa ja henkilökuntaa on 38 henkilöä. Toimipaikkamme sijaitsee Turussa. Lisätietoja osoitteessa www.jimms.fi.