Audiovisuaalisen tekniikan edelläkävijä Ideafix Oy tuo myyntiin ammattikäyttöön sopivan GRIVEN GoboLED 7-Pro -valonheittimen, jolla voi heijastaa logoja ja muita valotehosteita miltei mille tahansa seinäpinnalle.

Uusi, huippuluokan GRIVEN GoboLED 7-Pro heijastaa monenlaisia valotehosteita ja -kuvioita yhdellä kirkkaalla led-valolla (6 500K). Sekä ulko- että sisäkäyttöön soveltuva valonheitin kykenee heijastamaan monipuolisesti logoja, värikuvioita ja valotehosteita seitsemän pyörivän ja vaihdettavan gobo-heijasteen, neljän kiinteän gobo-heijasteen sekä kahdeksan värirenkaan avulla. Kaikkia näitä voidaan ohjata valonheittimessä olevan kiinteän näytön avulla.

GRIVEN GoboLED 7-Pro on täysin säänkestävä (IP66) ja sillä voi heijastaa vaikuttavia visuaalisia kuvioita pitkienkin matkojen päähän. Erikoiset animaatiot, pulssi- ja strobovalotehosteet, moottoroidut tarkennukset sekä lineaarinen himmennys mahdollistavat näyttävän valoshown missä tahansa.

GoboLED 7-Pro on helppo asentaa, ohjelmoida ja ottaa käyttöön. Se on myös luotettava ja sopii pysyvästi ulkokäyttöön.

Lisätietoja
www.ideafix.fi
http://www.griven.com/index.php?action=t_products_eng&id_prod=466&idSubCat=36
https://youtu.be/aWHL0uUqmTg (esittelyvideo)
http://bit.ly/2JKR1hK (kuvia)

GRIVEN
Italialainen GRIVEN on yksi maailman johtavista arkkitehtonisten valaistusmarkkinoiden valmistajista. Laaja valikoima laadukkaita, luotettavia ja täysin säänkestäviä valoratkaisuja takaa, että alan ammattilaisilla on aina käytettävissään innovatiivisimmat tuotteet. GRIVEN on ottanut energiatehokkaan led-teknologian käyttöön valaisimissaan jo vuonna 2001.

Ideafix
Ideafix Oy on luotettava kumppani yritysten halutessa hyödyntää valoa, ääntä ja kuvaa liiketoiminnassaan. Olemme audiovisuaalisen tekniikan edelläkävijä ja tarjoamme personoituja AV-ratkaisuja yli 25 vuoden kokemuksella