PAN Vision Finland Oy:n (www.panvision.com) jakelema ja Focus Home Interactiven julkaisema Call of Cthulhu -kauhuroolipeli julkaistaan tänä vuonna. Peli vie pelaajansa ainutlaatuiselle matkalle hulluuden porteille kauhun ytimeen.

Chaosium-peliyhtiön luomasta ja ylistetystä Call of Cthulhu -kauhuroolipelistä innoituksensa saanut Call of Cthulhu -videopeli sai sykähdyttävän esittelyvideon E3-pelimessuilla. Pelaaja avaa mysteerien portit tarinavetoisessa kauhuroolipelissä, joka syöksee kokijansa toismaailmallisten kosmisten kauhujen, riipivän hulluuden ja suurten muinaisten jumalten pariin. Legendaarisen kauhukirjailija H.P. Lovecraftin novelleihin ja muuhun kirjalliseen tuotantoon perustuva ikoninen Cthulhu-universumi tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän kieroja kauheuksia ja luonnottomia hirviöitä.

Eletään vuotta 1924. Yksityisetsivä Edward Pierce on lähetetty tutkimaan Hawkinsin perheen traagista kuolemaa heidän kartanollaan. Eristetyn Darkwater-saaren maisemissa Bostonin kaupungin liepeillä oleva kartanokokonaisuus herättää jo miljöönä outoja tuntemuksia. Epäystävällisen paikallisväestön ja epäilyttävien poliisiraporttien perusteella alueella on jotain salaperäistä ja mysteerinomaista. Kaikki ei tunnu olevan aivan sitä, miltä ensin vaikuttaa. Pian Pierce onkin syöksykierteessä matkalla kohti salaliittoja, outoja lahkolaisia ja kosmisia kauhuja.

Call of Cthulhun maailmassa vain harva asia on täysin normaalia. Mielenvikaisuus on outo seuralainen, joka antaa niin helposti sijaa pimeästä kuuluville kuiskauksille. Oudot olennot, epäilyttävät tieteelliset tutkimukset ja varjoissa viipyvät lahkolaiset muodostavat keskeisen osan Cthulhu-mytologian viehätystä. Kun vain harva asia on juuri sitä miltä se näyttää, alkaa mieli rakoilla ja oman järjen kyseenalaistaminen on vain ajan kysymys. Kun mihinkään ei voi luottaa ja kun vaaroja on alati ympärillä, on luvassa ainutlaatuinen matka kohti hulluuden syövereitä vain selviytyminen mielessä.

Call of Cthulhu -kauhupeli tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen seikkailua, roolipelaamista ja upean pelimaailman outoja lainalaisuuksia.

Call of Cthulhu julkaistaan sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille vuoden 2018 aikana. Tarkempi julkaisuaika ilmoitetaan myöhemmin.

Lisätietoja
www.callofcthulhu-game.com
www.panvision.com/pelit
https://youtu.be/QxPAm7sHbZQ (esittelyvideo)
http://bit.ly/2HOJqNj (kuvia)

PAN Vision
PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.