Johtava pohjoismainen kulutuselektroniikan tarviketoimittaja, Aurora Group tuo myyntiin uusia PURO-puhelintelineitä autokäyttöön.

Älypuhelimet ovat nykyään monelle välttämättömiä laitteita myös autoillessa. Puhelimet mahdollistavat perinteisten puheluiden lisäksi mahdollisuuden kuunnella äänikirjoja tai musiikkia ajon aikana. Yhtäältä monelle tarpeellinen ominaisuus on älypuhelimen hyödyntäminen navigaattorina. Olipa ajonaikainen käyttötarkoitus mikä tahansa, puhelimen pitää olla mahdollisimman helpossa paikassa hallittavissa ja kuitenkin pois kuljettajan käsistä. Ajoturvallisuuden kannalta onkin ensisijaisen tärkeää, että puhelin ei vie liikaa huomiota itse ajamiselta.

Upeasta muotoilusta ja laadukkaista oheistarvikkeistaan tunnettu italialainen PURO on laajentanut mallistoaan autokäyttöön tarkoitetuilla puhelintelineillä. Ne huolehtivat puhelimen hyvästä sijoittelusta turvallisuudesta tinkimättä. Kaikki PURO-puhelintelineet on suunniteltu siten, että ne sopivat lähes kaikkiin automalleihin.

PURO Universal Car Air Vent Magnet Holder on pienikokoinen auton ilmastointiaukkoon kiinnitettävä puhelinteline. Sen kääntyvä magneettipidike on helppo asentaa oikeaan asentoon ja magneettisen kiinnityksensä ansiosta puhelin pysyy tukevasti paikoillaan. Kiinnitysosa on yleisesti sopiva lähes kaikkien automallien ilmastointiluukkujen kanssa. Pienen kokonsa ansiosta teline on oivallinen vaihtoehto käytettäväksi myös pienten tuuletusaukkojen kanssa. Magneettinen kiinnitysosa puolestaan on yhteensopiva useimpien PURO Magnet Cover -puhelinsuojuksien kanssa. Magneettikiinnityksen ansiosta puhelin on helppo kiinnittää tai irrottaa telineestä yhdellä kädellä.

PURO Universal Magnetic Car Air Vent Holder Dashboard on auton kojelaudan tuuletusaukkoon kiinnitettävä puhelinteline. Ainutlaatuisen muotoilunsa ansiosta telinettä voidaan kääntää ympäri täydet 360 astetta. Tämän ansiosta puhelinta voidaan käyttää myös vaakatasossa. Voimakas magneettipidike pitää puhelimen tukevasti ja vakaasti paikoillaan. Teline on äärimmäisen yhteensopiva erilaisten tuuletusaukkojen kanssa ja sopii käytettäväksi lähes minkä tahansa magneettisten puhelinkuorten kanssa.

PUROn tuotteita maahantuovan Aurora Groupin sivustolta löytyy erilaisia PURO-puhelintelineitä moneen tarpeeseen ja makuun. Oheisten tuuletusaukkoon kiinnitettävien telineiden lisäksi valikoimasta löytyy muun muassa tuulilasiin kiinnitettävä puhelinteline sekä magneettikuoresta riippumattomat tuuletusaukkoon kiinnitettävät puhelintelineet.

PURO-puhelintelineiden suositushinnat vaihtelevat malleittain alkaen 24,90 eurosta ylöspäin. Kaikki hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
https://www.auroragroup.fi/fi/#ac=m_Start&f=b%3APuro%3APuro%24c%3AW3M-02%3AAutotelineet%24
http://bit.ly/purocarholders (kuvia)

PURO
PURO on perustettu vuonna 2002 Italian Modenassa. Se tuottaa tyylikkäitä ja korkealuokkaisia lisätarvikkeita pääosin älypuhelimille ja tablettilaitteille. PURO on taitava lisäämään muoti- ja muotoiluelementtejä teknologiatuotteisiin. Siksi se on erinomainen valinta niille, jotka kaipaavat massasta erottuvia lisätarvikkeita. Lisätietoja osoitteessa http://www.puro.it.

Aurora Group
Aurora Group jakelee ja markkinoi useita tunnettuja ja kiinnostavia kulutuselektroniikan tuotemerkkejä Pohjoismaissa. Merkittäviä tuoteryhmiä ovat audio/video, kodin elektroniikka, IT-/pelitarvikkeet, mobiilituotteet ja valkoisen linjan tuotteet. Aurora Group Finland Oy sijaitsee Pirkkalassa ja vastaa niin Suomen kuin Baltian myynnistäkin. Lisätietoja osoitteessa www.auroragroup.fi.