Imation Corporation (www.imation.eu), johtava siirrettävien tiedontallennustuotteiden maailmanlaajuinen valmistaja, laajensi pienikokoisten ja kevyiden muistitikkujensa sarjaa erittäin pienikokoisella Imation Atom Blue Flash-muistitikulla. Se on vain paperiliittimen kokoinen, mutta sen saa silti 2, 4 ja jopa 8 gigatavun tallennuskapasiteetilla.

atomblue1

Uudessa Atom Blue Flash-muistitikussa on korkealaatuinen ja kestävä alumiininen pinta, joka suojaa staattiselta sähköltä, vedeltä ja iskuilta. Salasanasuojaus ja osiointiominaisuus takaavat käyttäjän tärkeille tiedoille korkeatasoisen suojan ja estävät luvattomien henkilöiden pääsyn niihin. Lisäksi se toimii Windows-, Mac- ja Linux-tietokoneiden kanssa.

Sen lisäksi, että Atom Blue Flash-muistitikkua voidaan käyttää tietojen säilyttämiseen ja kuljettamiseen, se on yhteensopiva Windows Vista -käyttöjärjestelmän suorituskykyä parantavan Windows ReadyBoost -ominaisuuden kanssa.

Saatavuus ja hinnoittelu
Imation Atom Blue Flash-muistitikku on saatavana välittömästi ja sen kuluttajahinnat 2, 4, ja 8 gigatavun tallennuskapasiteeteilla ovat 11,90, 14,90 ja 25,90 euroa (sis. ALV 22%).

Tuotekuvia
http://images.imation.eu (hakusana: Atom Blue)

Lisätietoja
Visionist, Jiri Koivuniemi, jiri@visionist.fi, +358 40 837 8097
Imation, Matthieu Valk, mvalk@imation.com, +31 23 521 29 21

Imation Corporation
Imation on maailman johtava kehittäjä ja markkinoija, joka tekee merkkituotteita, joilla käyttäjät voivat tallentaa ja nauttia digitaalisesta informaatiosta. Maailmanluokan tuotevalikoima digitaalisia tallennustuotteita, audio- ja videoelektroniikkaa sekä lisätarvikkeita tavoittaa asiakkaat maailmanlaajuisen jakeluverkoston avulla. Imation Corporationin tuotemerkit Imation-tuotenimen lisäksi ovat Memorex, joka on yksi maailman tunnetuimmista kulutuselektroniikan tuotenimistä sekä XtremeMac. Imation on myös ainoa TDK Life on Record -tuotemerkin lisenssin omistaja. Se on yksi maailman johtavista tallennusmedioiden tuotemerkeistä. Lisätietoja: www.imation.com