XD_S1

Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija Ubisoft julkisti Ubisoft Forward -tapahtumassa lisätietoa moninpelattavan XDefiant-ammuntapelin ensimmäisen kauden sisällöstä.

Ensimmäisellä kaudella tullaan näkemään Rainbow Six Siege -toimintapelin innoittama uusi GSK-ryhmittymä, kolme uutta karttaa (Club House, Daytona ja Rockefeller), kolme uutta asetta, uutena pelitilana lipunryöstö ja rankatut pelitilat.

Tarkat tiedot ensimmäisen kauden sisällöistä kerrotaan 1. heinäkuuta XDefiantin uudessa YouTube-ohjelmassa ja kausi alkaa 2. heinäkuuta.

XDefiant on nopeatempoinen, helposti opittava ja ilmaiseksi pelattava verkkomoninpeli, jossa erilaisista sotilaista koostuvat tiimit kohtaavat toisensa vaihtelevissa pelimuodoissa. Ammuntapeli on saanut innoituksensa monista muista Ubisoft-toimintapeleistä ja tämä näkyy mukana olevien sotilaishahmojen tyylissä, varusteissa ja aseistuksessa. Pelissä on heti 14 erilaista pelikenttää, joiden tapahtumapaikat ja tyylit ovat enemmän tai vähemmän tuttuja monista muista Ubisoft-peleistä. Julkaisussa on mukana peräti 24 erilaista asetta ja jopa 44 viritysosaa aseiden räätälöintiin. Pelin viisi erilaista sotilasryhmittymää ovat tuttuja peleistä, kuten The Division, Far Cry 6, Splinter Cell, Watch Dogs 2 ja Ghost Recon Phantoms. Jokainen ryhmittymä on mukana kolmen erikoissotilaan voimin.

Ensimmäisen pelikauden esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/5IB4Lur9YjM.

XDefiant on nyt saatavana ilmaiseksi sekä Xbox Series X/S- ja PlayStation 5 -pelikonsoleille että pc-tietokoneille Ubisoft Connect -pelipalvelussa. Pelin ikäraja on PEGI 16.

Lisätietoja

www.ubisoft.com/en-gb/game/xdefiant
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vh7IMCFML164_cc2Izg?e=W0OTxp  (kuvia)

Ubisoft

Ubisoft on maailmojen luoja, joka on sitoutunut rikastuttamaan pelaajien elämää alkuperäisillä ja ikimuistoisilla viihdekokemuksilla. Ubisoftin maailmanlaajuiset kehitystiimit luovat ja kehittävät monipuolisia pelejä, joihin kuuluvat muun muassa Assassin’s Creed, Brawlhalla, For Honor, Far Cry, Tom Clancy’s Ghost Recon, Just Dance, Rabbids, Tom Clancy’s Rainbow Six, The Crew ja Tom Clancy’s The Division. Ubisoft Connectin kautta pelaajat voivat nauttia palveluiden ekosysteemistä parantaakseen pelikokemuksiaan, saadakseen palkintoja ja pitääkseen yhteyttä ystäviin eri alustoilla. Ubisoft+ -tilauspalvelun avulla pelaajat pääsevät käsiksi jatkuvasti kasvavaan pelivalikoimaan, joka sisältää yli 100 Ubisoftin peliä ja niiden lisäosaa. Tilivuotena 2022–2023 Ubisoftin myynti oli 1 739 miljoonaa euroa. Lisätietoja on osoitteessa www.ubisoftgroup.com.