ANNO_117

Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija Ubisoft julkisti Anno 117: Pax Romana -strategiapelin Ubisoft Forward -tapahtumassa.

Vuonna 2025 julkaistava Anno 117: Pax Romana vie kaupunginrakennukseen keskittyvän pelisarjan aina muinaiseen Roomaan asti. Kuvernöörinä pelaaja rakentaa valtakuntaa ja ohjaa sen kohtaloa. Pelaajan päätettäväksi jää, rakentaako hän valtakunnan tulevaisuuden hallitsevuuden vai talouskasvun kautta.

Pyrkien olemaan suurin ja yksityiskohtaisin roomalaissimulaatio tähän mennessä, Anno 117: Pax Romana seuraa Anno-pelisarjan perinteistä painotusta rakentamiseen tuhoamisen sijaan. Kuvernöörinä pelaaja voi rakentaa provinssia Latiumissa tai kelttiläisessä Albionissa oman mielensä mukaan. Samalla pelaaja voi hallita kaikkea akvedukteista naumachia-laivataisteluihin kolosseumissa. Pelaaja päättää levittääkö roomalaista kulttuuria vai omaksuuko kelttiläiset perinteet.

Pelin näytellyn esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/tJNzvo3UJb8.

Anno 117: Pax Romana julkaistaan vuonna 2025 sekä Xbox Series X/S- ja PlayStation 5 -pelikonsoleille että digitaalisesti Ubisoft Connectin kautta. Se tulee myös sisältymään Ubisoft+ Premium -tilaukseen.

Lisätietoja

www.ubisoft.com/en-gb/game/anno/117-pax-romana
https://1drv.ms/f/s!Avh8gGYzxU_vioZwBTNBYfaC2I-R6w?e=Mhb9Iy (kuvia)

Ubisoft

Ubisoft on maailmojen luoja, joka on sitoutunut rikastuttamaan pelaajien elämää alkuperäisillä ja ikimuistoisilla viihdekokemuksilla. Ubisoftin maailmanlaajuiset kehitystiimit luovat ja kehittävät monipuolisia pelejä, joihin kuuluvat muun muassa Assassin’s Creed, Brawlhalla, For Honor, Far Cry, Tom Clancy’s Ghost Recon, Just Dance, Rabbids, Tom Clancy’s Rainbow Six, The Crew ja Tom Clancy’s The Division. Ubisoft Connectin kautta pelaajat voivat nauttia palveluiden ekosysteemistä parantaakseen pelikokemuksiaan, saadakseen palkintoja ja pitääkseen yhteyttä ystäviin eri alustoilla. Ubisoft+ -tilauspalvelun avulla pelaajat pääsevät käsiksi jatkuvasti kasvavaan pelivalikoimaan, joka sisältää yli 100 Ubisoftin peliä ja niiden lisäosaa. Tilivuotena 2022–2023 Ubisoftin myynti oli 1 739 miljoonaa euroa. Lisätietoja on osoitteessa www.ubisoftgroup.com.