PAN Vision Finland Oy (www.panvision.com) on tuonut myyntiin värikylläisen ja hypervauhdikkaan Redout-ajopelin tulevaisuuden kisakiitureilla.

505 Gamesin julkaisema ja 34BigThingsin kehittämä Redout on äärimmäisen vauhdikas ajopeli futuristisissa maisemissa. Samalla Redout onkin kunnianosoitus saman pelityypin menneille helmille, kuten F-Zero, Wipeout, Rollcage ja POD.

Redout on intensiivinen, palkitseva ja nopeatempoinen ajokokemus, joka tarjoaa kisaelämyksen täysin omilla ehdoillaan. Sen arcademainen, kiihkeä ja värikylläinen ajopelimäisyys on kuin vastaisku realistisille ja vaikeasti opittaville simulaattoreille. Redout keskittyy nopeuteen, helposti opittavaan ajomalliin ja huimaan kisatuntumaan, jollaista ei realistisilla ajoneuvoilla ole edes mahdollista saavuttaa! Redout tarjoaa seitsemän erilaista kisatyyppiä sekä uratilan, jossa on toista sataa erilaista tapahtumaa ja runsaasti kisa-ajokin parannusosia.

Redout tarjoaa myös räväkän moninpelikokemuksen, joka yhdistää pelaajat maailmanlaajuisessa kisailussa tai jaetun ruudun paikalliskisassa. Pelin 35 erilaista rataa sijoittuvat kuuteen eri ympäristöön sisältäen lukemattomat määrät erilaisia ajotehosteita ja erikoisvoimia.

Aiemmin pc-pelinä julkaistu ja menestynyt Redout: Lightspeed Edition julkaistaan nyt PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille. Pelin ikäraja on PEGI 3.

Lisätietoja
www.panvision.com/pelit
http://505games.com/games/redout
https://youtu.be/F5LO2M26DfM (julkaisutraileri)
http://bit.ly/2wzczdn (kuvia)

PAN Vision
PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Vuodesta 2001 PAN Visionin on omistanut KF-ryhmä, joka on merkittävä toimija vähittäismyynnin saralla pohjoismaisilla markkinoilla. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.