Gollum

PAN Visionin jakelemassa ja NACONin julkaisemassa The Lord of the Rings: Gollum -toimintaseikkailussa kuultava musiikki poikkeaa Taru sormusten herrasta -tarinoiden tavanomaisesta tyylistä.

Valtavat ja eeppiset tarinat saavat yleensä rinnalleen isoja orkestereita, massiivisia sovituksia ja suorastaan sinfonisen mittaluokan musiikkikokemuksia. Koska muista Taru sormusten herrasta -tarinoista poikkeava Klonkun oma peli keskittyy yksittäiseen antisankariin, eikä niinkään suuriin taisteluihin, myös pelin musiikin suhteen on tehty näistä poikkeavia ratkaisuja. Siinä missä isot tapahtumat usein vaativat taustalleen massiivista äänivallia, Klonkun kohdalla kyse on pienemmistä asioista, yksityiskohdista ja vähäeleisyydestä. Klonkun tarina on intiimi ja tunteiltaan monimuotoinen, mikä myös kuuluu sen musiikissa.

The Lord of the Rings: Gollum -pelin musiikissa on haluttu tavoittaa monitahoisen hahmon eri tuntemuksia sekä pelissä nähtäviä kokemuksia, jotka heijastavat Klonkun matkaa läpi pelimaailman. Tämä myös kuuluu pelin sävellyksissä, joissa esiin nousevat enemmän yksittäiset soittimet ja näiden yksityiskohdat eikä niinkään isot orkesterisovitukset.

Pelin sävellystyötä ja musiikin luomisprosessia esittelevän videon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/Q8cdtG1dUrg.

The Lord of the Rings: Gollum julkaistaan 25. toukokuuta 2023 sekä PlayStation 5- ja Xbox Series X/S -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Peli julkaistaan myöhemmin myös Nintendo Switch -pelikonsolille. Pelin ikäraja on PEGI 16.

Lisätietoja

www.gollumgame.com
www.panvision.com
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vhuQtZmf9RDIgnhV9tA?e=SNRZ1C (kuvia)

PAN Vision

PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.