FS23_Release_Chickens

PAN Vision Finlandin jakelema ja GIANTS Softwaren julkaisema Farming Simulator 23 -maatilasimulaatio on nyt saatavana Nintendo Switch -pelikonsoleille.

Maaseudun auvoa ja ihanuutta sekä eläinten kanssa touhuamista on luvassa suositun pelisarjan Nintendo Switch -versiossa. Farming Simulator 23 esittelee maanviljelyn ohella metsänhoitoa ja muikean valikoiman erilaisia eläimiä, kuten lehmät, hevoset, porsaat ja tietenkin kanat. Eläintenhoidon ja näiden kasvatusten ohella tuotteita voi toimittaa myyntiin, kuten vaikkapa kuljettamalla kananmunia ihmisten saataville.

Erilaiset tuotantoketjut mahdollistavat kasvattamisen ohella myös monien viljakasvien ja muiden viljeltävien tuotteiden jatkojalostuksen. Kaikkiaan eri satokasveja on 14 erilaista, joten vaihtelua riittää myös lannoituksen, rikkaruohojen ja kastelun osalta.

Eri eläimet ja kasvit vaativat myös paljon hoitamista ja kovaa työtä, joten erilaisia edistyksellisiä työvälineitä tarvitaan runsaasti moneen eri tarpeeseen. Valikoimaa löytyy toista sataa erilaista, aina paalaimista traktoreihin ja kyntövälineistä metsäkoneisiin. Mukana on lukemattomia tunnettuja merkkejä, kuten Case IH, CLAAS, DEUTZ-FAHR, Fendt, John Deere, KRONE, Massey Ferguson, New Holland ja erityisesti suomalaisille tuttu Valtra.

Kahdesta pelikartasta löytyy useita erilaisia alueita, joilla virtuaalinen maanviljelijä viihtyy monin eri tavoin. Työnteon ohella näissä maisemissa pääsee myös rentoutumaan monin eri tavoin, kuten vaikkapa nauttimalla maisemista nauttien tai eläinten seurassa viihtyen.

Reippaan kanan vauhdittaman julkaisuvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/hv1bezKv6Gc.

Farming Simulator 23 on nyt saatavilla Nintendo Switch -pelikonsoleille. Pelin ikäraja on PEGI 3.

PAN Vision

PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.