Johtava pohjoismainen kulutuselektroniikan tarviketoimittaja, Aurora Group tuo myyntiin Vogel’s THIN 546 -televisiotelineen. Se on OLED-taulutelevisioita varten suunniteltu tilaa säästävä seinäteline, jonka ansiosta television kääntäminen on vaivatonta.

Nykyaikainen televisiotekniikka on mahdollistanut yhä ohuempia ja sirorakenteisempia televisioita. OLED-televisiotekniikan ansiosta televisioiden kuvatoisto ja värikylläisyys ovat parantuneet merkittävästi television kokoa kasvattamatta. Yhä ohuemmat televisioruudut sisältävät huippuunsa hiottua tekniikkaa ja ansaitsevat sen myötä myös kuningaspaikan katselemista varten.

Yhä isommaksi kasvaneet näyttöruudut vievät valtavasti pöytä- ja hyllytilaa leveytensä takia. Toisaalta perinteisiin kuvaputkitelevisioihin nähden televisiot ovat keventyneet merkittävästi ja syvyyssuunnassa isojenkin näyttöruutujen koko on pienentynyt selkeästi. Tämä puolestaan on mahdollistanut isojen televisioiden seinäkiinnitykset, jolloin tilaongelmat ratkeavat ja erilaiset sisustusratkaisut helpottuvat.

Vogel’s THIN 546 -seinäteline on tukeva, mutta ohutrakenteinen ratkaisu taulutelevision seinälle sijoittamiseen. Seinätelineen taittuvan akselin ansiosta televisiota voidaan vaivattomasti kääntää jopa 180 astetta. Seinäteline on myös lähes huomaamaton, sillä television ja seinän välille tilaa jää vähimmillään vain 4,5 senttimetriä.

Seinäteline on viimeistelty johtokourulla, jonne television johdot saa siististi piiloon roikkumasta. Kaiken lisäksi seinäkiinnitys on myös helppo asentaa mukana tulevien ohjeiden avulla. Lisäksi Vogel’sin sivustolta voi katsoa myös asennusvideon omaa asennustyötä helpottamaan.

Vogel’s THIN 546 -seinäteline on yhteensopiva lähes kaikkien 40-65 tuuman OLED-televisioiden kanssa. Television suurin sallittu paino seinäkiinnitykselle on 30 kilogrammaa.

Hinnat ja saatavuus
Vogel’s THIN 546 on saatavana heti 319 euron suositushinnalla. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
https://www.auroragroup.fi/fi/products/vogels-thin-546-seinateline-turn-180-4065-lg-oled-176496
https://www.vogels.com/en-gb/c/oled-wall-mount/thin-546-extrathin-full-motion-tv-wall-mount-for-oled-tvs
https://youtu.be/QyEzlwdMVRM (esittelyvideo)
http://bit.ly/2eYrCnm (kuvia)

Vogel’s
Hollantilainen Vogel’s käynnistyi henkilökohtaisesta intohimosta ja täydellisyydentavoittelusta. Se kehittyi myöhemmin menestyväksi kansainväliseksi yritykseksi tarjoamalla korkealaatuisia audio-, video- ja multimedialaitteiden telineitä ja kiinnitystarvikkeita. Vogel’s-tuotteissa yhdistyvät joustava käytännöllisyys, toimivuus ja tyylikäs muotoilu. Vogel’s on vuodesta 1973 lähtien tuottanut arvostettuja ja palkittuja tuotteita, jotka parantavat ihmisten elämänlaatua. Nykyään Vogel’s on maailmankuulu korkealaatuisista kiinnitysratkaisuista sekä LCD-, plasma- ja LED-televisioille, audio- ja videotuotteille että tablettilaitteille. Vogel’s-tuotteet on luotu tuomaan lisämukavuutta jokapäiväiseen elämään. Lisätietoja osoitteessa www.vogels.com.

Aurora Group
Aurora Group jakelee ja markkinoi useita tunnettuja ja kiinnostavia kulutuselektroniikan tuotemerkkejä Pohjoismaissa. Merkittäviä tuoteryhmiä ovat audio/video, kodin elektroniikka, IT-/pelitarvikkeet, mobiilituotteet ja valkoisen linjan tuotteet. Aurora Group Finland Oy sijaitsee Pirkkalassa ja vastaa niin Suomen kuin Baltian myynnistäkin. Lisätietoja osoitteessa www.auroragroup.fi.