FIGMA on myöntänyt Far Cry 4 -toimintapelille kultalevyn osoituksena yli 10 000 kappaleen myynnistä PlayStation 4:lle.

Web

”Olemme erittäin iloisia Far Cry 4:n osoittauduttua niin suosituksi Suomessa, että se myi kultaa ennätysajassa ja ehti vielä vuoden myydyimpien pelien listan viidennelle sijalle marraskuisesta julkaisustaan huolimatta. Suomalaiset pelaajat saavat lisää pelattavaa ladattavien lisäosien muodossa. Ensimmäinen vankilapakoa kuvaava osa ilmestyi edellisviikolla ja lisää on tulossa pian. Varokaa niitä lumimiehiä!”, kuittaa Ubisoftin Suomen myynnistä vastaava Sune Skafte.

Far Cry 4 vie pelaajat henkeäsalpaavaan, vaaralliseen ja villiin Kyratin ympäristöön Himalajan vuoriston kupeessa. Pelaaja on Ajay Ghale, joka matkustaa Kyratiin täyttämään kuolleen äitinsä toiveen. Pelaaja löytää itsensä keskeltä sisällissotaa, jonka tavoitteena on kaataa tyrannimaisen diktaattori Pakana Minin hallinto. Runsaan ase- ja kulkuneuvovalikoiman avulla sekä lukemattomien erilaisten eläinten parissa, pelaaja kirjoittaa oman tarinansa avoimessa ja eksoottisessa pelimaailmassa käyden selviytymiskamppailua hirmuhallinnon ikeessä. Far Cry 4 tarjoaa tähän asti laajimman ja syvällisimmän Far Cry -kokemuksen täysin uudessa ja massiivisessa avoimessa maailmassa, johon kuuluu myös helposti liityttävä avoimen maailman yhteistyöpeli.

Far Cry 4 on saatavilla sekä PlayStation 4-, PlayStation 3-, Xbox One- ja Xbox 360 -pelikonsoleille että Windows-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI18.

Lisätietoja internetissä
www.figma.fi
www.facebook.com/figmasuomi
www.twitter.com/figmasuomi
www.farcrygame.com

ANGI & FIGMA
ANGI on pohjoismainen videopelien julkaisijoiden ja jakelijoiden etujärjestö. Sen tehtävänä on edistää pelikauppaa, viestiä alasta ja sen tarpeista sekä kehittää alan positiivisia mielikuvia.

ANGIn jäseniä ovat Activision-Blizzard, Bergsala, Electronic Arts, Game Outlet, Koch Media, Microsoft, Nordic License, Namco Bandai Partners, Nordisk Film, PAN Vision, Ubisoft, Walt Disney Company ja Warner Brothers.

FIGMA edustaa ANGIa Suomessa. Se julkaisee Suomen virallista listaa, joka on GfK:n kokoama myyntitilasto Suomen suosituimmista peleistä. Lista ilmestyy viikoittain. Listat kootaan satojen pelikauppojen lähettämien myyntiraporttien pohjalta. Mukana ovat seuraavat pelikaupat: Anttila, CDON, Discshop, Expert, Gamestop, K-Citymarket, Kärkkäinen, Musta Pörssi, Viihdepysäkki, Prisma, Stockmann, Tekniset, Verkkokauppa.com ja Veljekset Keskinen. Lista ja pelimyyntitilastot löytyvät osoitteesta www.figma.fi.