FIGMA on myöntänyt Destiny-toimintapelille kultalevyn osoituksena yli 10 000 kappaleen myynnistä PlayStation 4:lle.

Web

”Olemme iloisia Destinyn nauttimasta suosiosta ja sen alati kasvavasta pelaajakannasta. Destiny onkin tarjonnut maailmanlaajuisesti miljoonia pelitunteja lukemattomille eri pelaajille lukemattomista eri maista. Nyt kun uutta tekemistä tuli reilusti lisää The Dark Below -laajennuspaketin myötä, uskomme Destinyn vetävän puoleensa entistä enemmän uusia pelaajia”, riemuitsee Activision Blizzardin Johanna Strunke.

Maineikkaan Bungie-pelistudion luoma Destiny on uuden sukupolven räiskintä, jossa on ennennäkemätön yhdistelmä elokuvamaista tarinankerrontaa sekä monipuolinen, lukemattomia eri mahdollisuuksia tarjoava moninpeli. Pelin tehtävät ja lukemattomat taistelut voi kokea yksin tai yhteistyössä muiden pelaajien kanssa, jonka lisäksi mukana on runsaasti monipuolisia joukkuetaisteluita sekä kaikki kaikkia vastaan pelattavia moninpelimuotoja.

Destiny on saatavilla PlayStation 4-, PlayStation 3-, Xbox One- ja Xbox 360 -pelikonsoleille. Pelin ikäraja on PEGI 16.

Lisätietoja internetissä
www.figma.fi
www.facebook.com/figmasuomi
www.twitter.com/figmasuomi
www.destinythegame.com

ANGI & FIGMA
ANGI on pohjoismainen videopelien julkaisijoiden ja jakelijoiden etujärjestö. Sen tehtävänä on edistää pelikauppaa, viestiä alasta ja sen tarpeista sekä kehittää alan positiivisia mielikuvia.

ANGIn jäseniä ovat Activision-Blizzard, Bergsala, Electronic Arts, Game Outlet, Koch Media, Microsoft, Nordic License, Namco Bandai Partners, Nordisk Film, PAN Vision, Ubisoft, Walt Disney Company ja Warner Brothers.

FIGMA edustaa ANGIa Suomessa. Se julkaisee Suomen virallista listaa, joka on GfK:n kokoama myyntitilasto Suomen suosituimmista peleistä. Lista ilmestyy viikoittain. Listat kootaan satojen pelikauppojen lähettämien myyntiraporttien pohjalta. Mukana ovat seuraavat pelikaupat: Anttila, CDON, Discshop, Expert, Gamestop, K-Citymarket, Kärkkäinen, Musta Pörssi, Viihdepysäkki, Prisma, Stockmann, Tekniset, Verkkokauppa.com ja Veljekset Keskinen. Lista ja pelimyyntitilastot löytyvät osoitteesta www.figma.fi.