Maailman johtava kodin viihdelaitteiden valmistaja, Denon (www.denon.com) toi alkusyksystä myyntiin usean huoneen HEOS-musiikkijärjestelmän. Nyt se on saatavana myös upean valkoisena.

HEOS_7-WHITE

HEOS by Denon -musiikkijärjestelmä on vahvasti mukana tämän viikon perjantaina alkavilla DigiExpo- ja HifiExpo-messuilla Helsingin messukeskuksessa. HEOS-musiikkijärjestelmä on esillä mm. AutoStudion, Hifistudion ja Kruunuradion messuosastoilla. Lisäksi sitä esittelee HifiExpon Tietoa & Taitoa -esityksissä (Kongressitilat, auditorio K 208) maahantuoja Simex Oy:n edustaja Matti Puurtinen perjantaina klo 14 ja 17, lauantaina klo 12 ja 16 sekä sunnuntaina klo 12 ja 15.

HEOS by Denon on laadukas usean huoneen musiikkijärjestelmä, joka liitetään olemassa olevaan langattomaan lähiverkkoon. Kehittyneiden verkkotoimintojen ansiosta musiikin jakaminen onnistuu helposti huoneesta toiseen. HEOS-musiikkijärjestelmän äänentoistoa hallitaan älypuhelimilla tai tablettilaitteilla, jotka tekevät käyttöönotosta ja hallinnasta erittäin helppoa.

Tyylikkään elegantit ja kompaktit langattomat kaiuttimet toistavat ääntä laadukkaasti ja häiriöttömästi siitä riippumatta toistetaanko musiikkia tietokoneen, puhelimen tai tablettilaitteen omasta musiikkikirjastosta, internetin musiikkipalveluista, usb-muistitikuilta tai verkkolevyiltä.

HEOS-musiikkijärjestelmä tukee monia musiikkipalveluita, kuten Spotify, Deezer ja TuneIn. Näiden musiikkipalvelujen avulla HEOS voi toistaa kymmeniä miljoonia musiikkikappaleita ja tuhansia radiokanavia.

Äänenlaadun ohella HEOS-musiikkijärjestelmän ydin on sen helppokäyttöisyydessä. Musiikkia voidaan helposti toistaa missä huoneessa tahansa – joko samaa tai eri musiikkia kaikissa huoneissa. Hallinta tapahtuu HEOS-sovelluksella, joka on saatavilla iOS- ja Android-älylaitteille. Sovelluksen avulla sekä käyttöönotto että hallinta on äärimmäisen kätevää. Lähiverkkoa hyödyntävä HEOS toimii ilman erillisiä johtoja ja monimutkaisia lisäjärjestelmiä.

HEOS-musiikkijärjestelmään kuuluvien itsenäisten HEOS 3-, HEOS 5- ja HEOS 7 -kaiuttimien lisäksi valikoima sisältää tarvittaessa erikseen hankittavan vahvistimen, esivahvistimen ja lähiverkon kantamaa tehostavan verkkolaajentimen.

Hinta ja saatavuus
HEOS 3, HEOS 5 ja HEOS 7 ovat saatavana 299, 399 ja 599 euron suositushinnoilla. HEOS Extend, HEOS Link ja HEOS Amp ovat saatavana 99, 349 ja 499 euron suositushinnoilla. Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
www.heosbydenon.com
http://youtu.be/DCBPBIwByTU (esittelyvideo)
http://bit.ly/1opNqmp (tuotekuvia)

Denon
Perustamisvuodestaan 1910 lähtien Denon on ollut ammattimaisten tallennus- ja äänentoistolaitteiden toimittaja, josta on tullut maailman johtava laadukkaiden kotiteatteri- ja äänentoistotuotteiden valmistaja. Denon tunnetaan kansainvälisesti innovatiivisista ja laadukkaista tuotteistaan. Sillä on pitkä historia teknisten saavutusten saralla, mukaan lukien digitaalisen PCM-audiokoodauksen kaupallistaminen ensimmäisenä yrityksenä maailmassa. Lisätietoa osoitteesta www.denon.com.

D&M Holdings
D&M Holdings on kansainvälinen yritys, joka käsittää hallinta- ja jakelukanavat sekä korkeatasoisille kuluttajatuotteille, autoteollisuudelle että kuluttaja- ja ammattipuolen av-tuotteille. Näitä ovat muiden muassa tuotemerkit Denon, Marantz ja Boston Acoustics. D&M Holdingsin teknologiat parantavat kaikenlaisia audio- ja videokokemuksia. Lisätietoa osoitteesta www.dmglobal.com.