Wallu Valpion isännöimä ja Ultimate Earsin sponsoroima Helatorstai-klubi tekee ensi torstaina (13.10.2011) historiaa esittämällä koko klubi-illan livelähetyksenä netissä! Lähetys alkaa kello 22:45 eli varttia ennen kuin lavalle ponkaisee elektronisen hiphopin pioneerit Serkkupojat (RPK JA HZÄ = SRKKPJT). Viritä selaimesi osoitteeseen www.facebook.com/rokkitulpat!

ue600

Helatorstai-klubin livelähetys toteutetaan monikameratuotantona Ustream-videopalvelun (www.ustream.tv) välityksellä. Videokameroiden lisäksi videomateriaalia kuvataan myös Logitechin webbikameroilla. Kuvausvastaavana toimii Olli-Pekka Komonen Zzopmusicista (www.zzopmusic.com). Livelähetys näkyy reaaliaikaisena videolähetyksenä osoitteessa www.facebook.com/rokkitulpat ja myöhemmin videomateriaalia nähdään myös YouTube-videopalvelun kautta.

”Vanhana Commodore 64 -miehenä en olisi voinut koskaan kuvitella, että jonain päivänä sieltä rotiskosta voisi katsella pientenkin klubien keikkoja ja vielä reaalina. Nyt vaan juomat eteisestä kylmään ja koko lössi koneen ääreen showta suorana diggailemaan!”, suosittelee musiikin monitoimimies Wallu Valpio.

Helatorstai-klubi
Wallu Valpion isännöimä Helatorstai-klubi on kerännyt Helsingin Narinkkatorin Henry’s Pubiin musiikkidiggareita jo kohta neljän vuoden ajan. Joka viikon torstaina järjestettävällä klubilla esiintyy nuoria artistilupauksia kuin vanhoja alan konkareitakin. Lisäksi Radio Helsingin Harri Niemi järjestää alkuillasta tietokilpailuja. Helatorstai-klubi on kävijöilleen ilmainen ja myös illan tarjoilu on poikkeuksellisen edullinen. Ohjelma alkaa aina klo 21.00 ja illan musiikkivieras aloittaa esiintymisen noin klo 23.00.

Ultimate Ears toimii Helatorstai-klubin yhteistyökumppanina ainakin seuraavan puolen vuoden ajan ja tuo siellä esiin laadukkaat tulppakuulokkeensa niille, joille ne on ensisijaisesti tarkoitettukin – musiikkidiggareille, jotka arvostavat musiikin aitoa tunnetta!

Ultimate Ears
Ultimate Ears on alunperin Van Halenin ääniteknikon, Jerry Harveyn, vuonna 1995 perustama yritys. Ultimate Ears -tulppakuulokkeet on kehitetty ja valmistettu siten, että musiikin aito tunne välittyy suoraan korviin. Yhden, kahden tai jopa kolmen kaiutinelementin kuulokkeet toistavat kaikki äänet poikkeuksellisen puhtaasti. Monipuolinen valikoima erikokoisia korvatulppia takaa mukavan kuuntelukokemuksen ja erinomaisen äänieristyksen. Ultimate Ears -tulppakuulokkeilla musiikki kuulostaa siltä kuin sen on tarkoitettukin kuulostavan.

Lisätietoja Internetissä
www.logitech.com/en-roeu/speakers-audio/earphones
www.facebook.com/rokkitulpat (suomalainen fanisivu)
www.facebook.com/pages/HELATORSTAI-KLUBI-HENRYS-PUB-HELSINKI/146166298800927

Lisätietoja
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040-837 8097, jiri@visionist.fi
Logitech Finland / Iikka Buss, puh: 040-7231102, iikka_buss@eu.logitech.com

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03-213 6100, www.also.fi
PAN Vision Finland, puh: 010 843 8400, www.panvision.com
Tech Data Finland, puh: 0201 553636, www.techdata.fi

Logitech
Logitech on maailman johtava tietokoneiden ja kodin viihdelaitteiden oheislaitteiden valmistaja. Sen valikoimaan kuuluvat tietokoneiden näppäimistöt ja hiiret, Internet-kommunikointiin sopivat laitteet, digitaaliset musiikkituotteet, ohjelmoitavat kaukosäätimet, peliohjaimet ja langattomat tuotteet. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. www.logitech.com