FIGMA on myöntänyt Call of Duty: Ghosts -toimintapelille kultalevyn osoituksena yli 10 000 kappaleen myynnistä PlayStation 3:lle.

Web

”Call of Duty -pelisarja juhlii kymmenettä vuottaan ja kymmenettä osaansa huikean menestyksen saattelemana. Call of Duty: Ghosts saavutti maailmanlaajuisesti ensimmäisen myyntipäivänsä aikana yli miljardin dollarin myynnin. Myös Suomessa myynti on sujunut hyvin, sillä Ghosts oli marraskuussa kaikkien pelialustojen myydyin Suomessa”, iloitsee Activision Blizzardin Johanna Strunke. ”Olemme myös erityisen tyytyväisiä siihen, että pelaajat ovat ostaneet Call of Duty: Ghostsin ensimmäisten pelien joukossa uudelle PlayStation 4 -konsolille.”

Call of Duty: Ghosts -toimintapelissä on täysin uusi dynamiikka, kun pelaajat taistelevat hajonneen valtion puolella selviytyäkseen hengissä. Salaperäinen Ghosts-nimellä tunnettu ryhmä johtaa taistelua vastaikään ilmestynyttä, teknologisesti ylivoimaista maailmanvaltaa vastaan. Uuden sukupolven pelimoottori tarjoaa upeita hahmoja, loistavasti mallinnettuja ympäristöjä ja aidontuntuisia animaatioita. Moninpelin dynaamiset kartat tarjoavat maanjäristyksiä, tulvia ja käyttäjien käynnistämiä tapahtumia, jotka muuttavat perusteellisesti jokaisen taistelun suuntaa ja strategiaa.

Lisätietoja internetissä
www.figma.fi
www.callofduty.com/uk/en/ghosts/

ANGI & FIGMA
ANGI on pohjoismainen videopelien julkaisijoiden ja jakelijoiden etujärjestö. Sen tehtävänä on edistää pelikauppaa, viestiä alasta ja sen tarpeista sekä kehittää alan positiivisia mielikuvia.

ANGIn jäseniä ovat Activision-Blizzard, Bergsala, Electronic Arts, Game Outlet, Koch Media, Microsoft, Nordic License, Namco Bandai Partners, Nordisk Film, PAN Vision, Ubisoft, Walt Disney Company ja Warner Brothers.

FIGMA edustaa ANGIa Suomessa. Se julkaisee Suomen virallista listaa, joka on GfK:n kokoama myyntitilasto Suomen suosituimmista peleistä. Lista ilmestyy viikoittain. Listat kootaan satojen pelikauppojen lähettämien myyntiraporttien pohjalta. Mukana ovat seuraavat pelikaupat: Anttila, CDON, Discshop, Expert, Gamestop, K-Citymarket, Kärkkäinen, Musta Pörssi, Viihdepysäkki, Prisma, Stockmann, Tekniset, Verkkokauppa.com ja Veljekset Keskinen. Lista ja pelimyyntitilastot löytyvät osoitteesta www.figma.fi.