Kaksinkertaisesta Formula 1 -maailmanmestaruudestaan tunnettu Fernando Alonso, pelitarvikkeista tunnettu Logitech G ja elektroniseen urheiluun keskittyvä G2 Esports ovat yhteistyössä luoneet uuden kilpa-ajotiimin. FA Racing G2 Logitech G on elektroniseen urheiluun ja huipputason ajamiseen keskittyvä joukkue, jonka keskipisteessä ovat monet eri pelit sekä pelikonsoleilla että pc-tietokoneilla.

Ammattimaiset joukkueet ovat välttämättömiä elektronisen urheilun (eSports) kasvua vaaliessa, erityisesti simulaatioajamisen parissa. FA Racing G2 Logitech G on ensimmäinen joukkue, joka tekee yhteistyötä F1-mestarin kanssa. Sen tarkoituksena on luoda joukkue, joka innostaa myös muita simulaatioharrastajia. Vahvana lisäyksenä joukkueeseen on liittynyt myös Cem Bolukbasi, joka on tämän vuoden F1-esports-finalisti Abu Dhabissa ajettavissa mestaruuskilpailuissa.

”Jokainen Formula 1 -kuljettaja on sydämessään pelaaja”, kommentoi Fernando Alonso. ”Virtuaaliradoilla kisaaminen avaa valtavasti mahdollisuuksia nuorille kuljettajille, joilla ei olisi muuten mahdollista osallistua kilpa-ajamiseen. Ensimmäistä kertaa ikinä fanit eivät ole vain katsojia, vaan voivat myös ottaa osaa itse kilpa-ajamiseen ja ehkä jopa edetä siitä simulaatiokuljettajiksi tiimiini. En voisi keksiä parempia kumppaneita rinnalleni kuin Logitech G ja G2 Esports.”

Lisätietoja
https://www.logitechg.com
http://bit.ly/2zyu0xK (kuvia)
https://youtu.be/oqjrIBtzQ44 (esittelyvideo)

Logitech G
Logitech Internationalin omistama Logitech G -tuotemerkki on tietokone- ja konsolipelitarvikkeiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja. Logitech G tarjoaa kaiken tasoisille pelaajille alan johtavia näppäimistöjä, hiiriä, kuulokkeita, hiirimattoja ja simulaatio-ohjaimia, kuten ratteja ja lento-ohjaimia. Ne ovat syntyneet intohimosta pelaamiseen sekä innovatiivisen muotoilun ja kehittyneiden teknologioiden ansiosta. Logitech International on perustettu vuonna 1981 ja sen pääkonttori sijaitsee Sveitsin Lausannessa. Yhtiö on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI). Lisätietoa Logitech G:stä osoitteessa www.logitechg.com.