Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) julkisti aloittavansa miljoonasuosiota nauttivan For Honor -joukkotaistelupelin viidennen pelivuoden ensimmäisen kauden. Aloitusta juhlitaan 11. maaliskuuta näyttävällä pelitapahtumalla.

Yli 25 miljoonan pelaajan pelaama For Honor aloittaa Asunder-pelikautensa laajentamalla olemassa olevaa pelitarinaa uusiin konflikteihin. Chimera-liittouman ja Horkosin järjestön välinen sota on laajentunut entisestään ja kutsuu nyt kaikkia sotureita eri tahoilta taistelukentille voiton ja kunnian nimeen. Luvassa on myös erilaisia juhlallisuuksia ja uusia palkintoja sodan urhoille.

Asunder-kausi käynnistyy 11. maaliskuuta Horkos Masquerade -pelitapahtuman myötä. Se sisältää ainutlaatuisen kahdeksan taistelijan Carousel of Horkos -pelitilan, jossa kumpikin pelijoukkue koostuu neljästä soturista. Tapahtuman aikana tarjolle tulee ilmainen tapahtumapassi, joka sisältää 30 edistymistasoa erilaisine palkintoineen.

Tapahtuman myötä Asunder-kausi tuo mukanaan päivityksen Wardeniin uusine aseineen ja panssareineen sekä erilaisia pelitapahtumia. Lisäksi saataville tulevat uudet Battle Pass- ja Battle Bundle -kokonaisuudet, joihin sisältyy uusia hahmoanimaatioita, lopetusliikkeitä, erikoistehosteita ja paljon muuta kosmeettista sisältöä. Lisäsisällön tarkemmat uudistukset julkistetaan tänään kello 19.00 Suomen aikaa Warrior’s Den -striimilähetyksessä pelin Twitch-kanavalla osoitteessa www.twitch.tv/forhonorgame.

Uuden pelikauden esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/TpliHHinppc.

For Honor on saatavana sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Peli toimii yhteensopivuustilan kautta myös PlayStation 5- ja Xbox Series X -pelikonsoleilla. Lisäksi peli on saatavilla Stadia- ja UPLAY+-tilauspalveluille. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Lisätietoja
www.ubisoft.com/fi-fi/game/for-honor/
http://bit.ly/2u3T73N (kuvia)

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden tekijä, julkaisija ja jakelija, jolla on laaja valikoima maailmanluokan pelibrändejä, kuten Assassin’s Creed, Far Cry, For Honro, Just Dance, Watch Dogs, Tom Clancy’s -pelisarja mukaan lukien The Division, Ghost Recon ja Rainbow Six. Ubisoftin maailmanlaajuinen pelistudioiden ja myyntitoimistojen verkosto on sitoutunut toimittamaan omaperäisiä ja muistettavia pelikokemuksia kaikilla suosituilla pelialustoilla mukaan lukien pelikonsolit, älypuhelimet, tablettilaitteet ja tietokoneet. Ubisoftin myynti vuonna 2018-2019 oli yli kaksi miljardia euroa. Lisätietoja osoitteessa www.ubisoftgroup.com.