Suomalaisista musiikkialan startupeista koostuva Finnish Music Startups -kollektiivi on mukana tämän viikon Slush-tapahtumassa.

fms-logo

Finnish Music Startups -kollektiivin jäsenyritykset esittäytyvät sijoittajille, medialle ja muille tapahtumavieraille 30.11. – 1.12. Helsingin kaapelitehtaalla ja messukeskuksessa järjestettävässä kasvuyritys- ja teknologiatapahtuma Slushissa.

Finnish Music Startupsin toimintaa pyörittävä Jiri Koivuniemi kommentoi Slush-suunnitelmiaan seuraavasti:

”Slush Music järjestetään ensimmäistä kertaa ja tapahtuma vaikuttaa äärimmäisen kiinnostavalta. Ensimmäisen Slush-päivän pyhitän kokonaan musiikille ja aamupäivän keskityn kaapelitehtaan lavaesityksiin. Iltapäivällä olen sosiaalinen ja keskustelen kiinnostavien ihmisten kanssa. Toisena Slush-päivänä tutustun tapahtumaan laajemmassa mittakaavassa ja etenkin sen pelitarjontaan.”

Slush-tapahtumassa mukana olevat Finnish Music Startups -yritykset ovat ainakin Audiosauna, Artist Exchange, BookTheArtists, Cleac, Delicode, Huimio, Jamifind, Linked by Music, Music.Info, Musopia, PerTunes, Playmysong, Singa, SongHi ja Until AM. Myös heitä on mahdollisuus tavata ja se onnistuu helpoiten ottamalla yhteyttä Jiri Koivuniemeen ennen tapahtumaa tai sen aikana.

Finnish Music Startups -kollektiivi on neljä vuotta sitten käynnistetty runsaan 30 suomalaisen musiikkialan kasvuyrityksen yhteisprojekti. Yritysten tavoitteena on tukea toinen toisiaan ja nostaa musiikkialan kasvuyritysten yleistä tunnettuutta. Teoston aiemmin tänä vuonna julkaistusta raportista käy ilmi, että suomalaiset musiikkialan startupit kasvoivat edellisvuodesta 69 prosenttia lähes neljään miljoonaan euroon. Finnish Music Startups -kollektiivin toimintaa vetää Viestintätoimisto Visionist (www.visionist.fi).

Lisätietoja
http://visionist2013.wordpress.com/finnish-music-startups/
http://www.facebook.com/finnishmusicstartups
http://bit.ly/WBlpjs (Finnish Music Startups -logo)
http://www.slush.org

Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040 837 8097, jiri@visionist.fi