FS23_Kubota

PAN Vision Finlandin jakelema ja GIANTS Softwaren julkaiseman Farming Simulator 23 -maatilasimulaation uusin päivitys tuo mukanaan tehokkaat Kubota-työkoneet.

Nintendo Switch -pelikonsolille sekä älypuhelimille julkaistu Farming Simulator 23 tarjoaa maatalouden hoitamista ja oman farmin laajentamista mukana kulkevassa muodossa. Pelin uusin päivitys tuo mukanaan japanilaisen Kubotan tehokkaat työjuhdat. Mukana ovat M8-, M7- ja M6-sarjan mallit, joista on apua omien peltojen kyntämisessä muiden toimien ohessa.

Lisäksi ketterä RTV-XG850 SIDEKICK tarjoaa helppoa liikkuvuutta monenlaiseen maastoon mönkijämäisillä ominaisuuksillaan. Nintendo Switchille sisältöpäivitys on täysin ilmainen. Myöhemmin luvassa on muitakin ilmaispäivityksiä sisarpeli Farming Simulator 22:n tapaan.

Farming Simulator 23 on monipuolinen ja syvällinen, mutta helposti opittava maatilasimulaatio, jossa pääosassa ovat kasvien viljely, eläintenhoito ja oman maatilan kunnossapito. Työstä ansaittavilla rahavaroilla voidaan laajentaa sekä olemassa olevaa kalustoa että laajentaa omaa tilaa erilaisin työkonein, ajoneuvoin ja uusin eläin- ja kasvivaihtoehdoin.

Kubota-esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/pqlPMgWTLzY.

Farming Simulator 23 on saatavilla Nintendo Switch -pelikonsoleille. Pelin ikäraja on PEGI 3.

Lisätietoja

www.farming-simulator.com
www.panvision.com
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_viO0VKEz3cJK6lih3gQ?e=tDH0Lh (kuvia)

PAN Vision

PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.