BANISHER

PAN Vision Finlandin jakelema ja Focus Entertainmentin julkaisema Banishers: Ghosts of New Eden kertoo mukaansatempaavan tarinan täynnä toivoa, rakkautta ja kuolemaa.

Ranskalainen Don’t Nod -pelistudio tunnetaan monista tarinavetoisista peleistään, joissa kiehtovat ihmiskohtalot yhdistyvät jännittäviin tapahtumiin mielenkiintoisen toiminnan siivittämänä. Pelit kuten Vampyr, Life Is Strange ja Remember Me saavat arvoisensa seuraajan 1600-luvun lopulle sijoittuvassa New Edenin ympäristössä. Se on tapahtumapaikka, jossa rakkaus, kuolema, pelot ja toivo yhdistyvät sykähdyttäväksi kokonaisuudeksi toiminnallisen roolipelin keinoin.

Tarina syventyy kahteen haamunmetsästäjään eli banisheriin, jotka pariskuntana kohtaavat vaaroista välittämättä kuoleman silmästä silmään. Monet epäkuolleet hirviöt ovat uhka kaikelle muulle elävälle ja juuri tässä banisherit ovat avainasemassa. Heidän tehtävänsä on taata turva eläville ja saattaa hirvitykset manan majoille. Mutta sitten tapahtuu jotain hirveää, kun Antea itse jää kahden maailman väliseen tilaan vangiksi: hän ei ole elävä, mutta ei myöskään täysin kuollut. Hänestä on tullut asia, joita hän on itse saalistanut.

Hänen puolisonsa Red Mac Raith joutuu vaikeista vaikeimman valinnan eteen: pitääkö hän kiinni kuolonkarkottajan valastaan ja hylkää elämänsä rakkauden, vai valitseeko hän sydämensä tien ja hylkää näin entisen elämänsä?

Banishers: Ghosts of New Eden on yhtäältä peli ihmisyydestä kuin hirviöistäkin. Se on toisaalta myös toimintapeli täynnä haastavia taisteluita ja kiehtovia kohtaamisia. Kyseessä on tunteita herättävä matka ihmisyyden ytimeen ja tunteiden maailmaan. Voiko mitään saada uhraamatta jotain toista? Peli myös kysyy, mitä seurauksia näillä valinnoilla on.

Nyt julkaistun pelin julkaisuvideo on katsottavissa osoitteessa https://youtu.be/IaB0MyubRg0.

Banishers: Ghosts of New Eden on nyt saatavilla sekä PlayStation 5- ja Xbox Series X|S -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Lisätietoja

www.focus-entmt.com/en/games/banishers-ghosts-of-new-eden
www.panvision.com
https://1drv.ms/f/s!Avh8gGYzxU_viZdewYkBoNqRtNrL4Q?e=mAhbzE (kuvia)

PAN Vision

PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.