PAN Vision Finlandin jakelema ja GIANTS Softwaren julkaisema Farming Simulator 22 -maatalouspeli on täydentynyt ensimmäisellä pelilaajennuksellaan.

Uusi Farming Simulator 22: Antonio Carraro Pack täydentää peliä perinteikkään italialaisen valmistajan kymmenellä uudella ajoneuvolla. Antonio Carraron erikoistuneet ammattivälineet antavat pelaajille mahdollisuuden laajentaa kukoistavia viini- ja oliiviviljelmiään, jotka ovatkin mukana pelisarjassa nyt ensimmäistä kertaa.

Uudet ajoneuvolisäykset mahdollistavat ensiluokkaisen ohjattavuuden hyvinkin haastavissa erikoisolosuhteissa, joissa perinteiset traktorit eivät pysty toimimaan. Esimerkiksi Antonio Carraron traktorien kompakti erikoisrakenne yhdistettynä tiukkoihin kääntöihin ja optimaaliseen näkyvyyteen joka puolelle tarjoaa parhaan mahdollisen suorituskyvyn jyrkissä rinteissä ja kapeissa tiloissa. Hyödyllisiä ovat myös kuljettajan käännettävät istuimet, joiden avulla maanviljelijät voivat vaihtaa suuntaa hetkessä.

Valikoimaan sisältyvät lippulaivamalli MACH 4 R ja sen sisarmalli MACH 2 R sekä klassinen SuperTigre 635. Muita uusia työkoneita ovat TTR 7600 Infinity, TGF 10900 R, TONY 10900 SR / TR / TTR sekä TTR 4400- ja Tigrecar 3200 -mallit.

Farming Simulator 22: Antonio Carraro Pack -pelilaajennus on nyt hankittavissa erikseen, jonka lisäksi latauspaketti sisältyy pelin ensimmäisen vuoden kausikorttiin.

Lisäosan esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/vT47UoeM-tg.

Kaikkien aikojen monipuolisin maanviljelysimulaatio tuo mukanaan uusina viljelykasveina viinirypäleet, oliivit ja durran. Uudet viljelykasvit vaativat erikoishuomiota ja näitä varten on ostettavissa myös omia työkoneita. Farming Simulator 22 uusiutuu myös uusien pelikarttojen myötä. Peli sisältää kaksi uutta pelialuetta sekä uusitun Erlengratin vuoristoalueen. Yhdysvaltojen keskilännestä innoituksensa saanut Elmcreek on täynnä avaria peltoja ja aukeita, joihin pelaaja voi perustaa oman maatilansa. Virtuaalimaanviljelijät voivat suunnitella ja määrittää monenlaisia ja eri kokoisia peltoja alueelleen aitoon keskilännen tyyliin.

Farming Simulator 22 on saatavilla sekä PlayStation 5-, Xbox Series X|S-, PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc- ja Mac-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 3.

Lisätietoja
www.farming-simulator.com
www.panvision.com/pelit
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vh5Rh6XE9Ztcmb7iXUA?e=qaRJtn (kuvia)

PAN Vision
PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.