PAN Vision Finlandin jakelema ja GIANTS Softwaren julkaisema Farming Simulator 22 -maatalouspeli saa toisen ilmaispäivityksensä nyt ja ensimmäisen pelilaajennuksensa 22. maaliskuuta.

Farming Simulator 22: Antonio Carraro Pack tuo peliin perinteikkään italialaisen valmistajan Antonio Carraron kymmenen uutta ajoneuvoa. Ne antavat pelaajille mahdollisuuden laajentaa kukoistavia viini- ja oliiviviljelmiään. Kaikki uudet lisäykset mahdollistavat äärimmäisen ohjattavuuden erikoisolosuhteissa, joissa muut traktorit eivät pysty toimimaan. Antonio Carraron traktorien kompakti rakenne yhdistettynä tiukkoihin kääntöihin ja optimaaliseen näkyvyyteen joka puolelle tarjoaa parhaan kyvykkyyden jyrkissä rinteissä ja kapeissa tiloissa. Erityisen hyödyllisiä ovat kuljettajan käännettävät istuimet, joiden avulla maanviljelijät voivat vaihtaa suuntaa hetkessä.

Farming Simulator 22: Antonio Carraro Pack -pelilaajennus tulee saataville 22. maaliskuuta. Se on myös osa erikseen hankittavaa ensimmäisen vuoden kausikorttia.

Nyt ilmestynyt ilmainen sisältöpäivitys versio 1.3 sisältää kahdeksan uutta konetta, muita ominaisuuksia ja optimointeja. Hollantilainen valmistaja Ploeger esittelee uusimman nelipyöräisen itseliikkuvan lietesäiliöaluksensa, jota ei ole vielä edes tuotu markkinoille. Lisäksi Fendt IDEAL ParaLevelin ja Massey Fergusonin IDEAL ParaLevelin mukana tulee myös uusi jännittävä ominaisuus. Sähköinen kaltevuuden kompensointi mahdollistaa näiden harvesterien tehokkaamman käytön kaltevassa maastossa.

Ilmaispäivityksen esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/JHY-WJ4bu7A.

Kaikkien aikojen monipuolisin maanviljelysimulaatio tuo mukanaan uusina viljelykasveina viinirypäleet, oliivit ja durran. Uudet viljelykasvit vaativat erikoishuomiota ja näitä varten on ostettavissa myös omia työkoneita. Farming Simulator 22 uusiutuu myös uusien pelikarttojen myötä. Peli sisältää kaksi uutta pelialuetta sekä uusitun Erlengratin vuoristoalueen. Yhdysvaltojen keskilännestä innoituksensa saanut Elmcreek on täynnä avaria peltoja ja aukeita, joihin pelaaja voi perustaa oman maatilansa. Virtuaalimaanviljelijät voivat suunnitella ja määrittää monenlaisia ja eri kokoisia peltoja alueelleen aitoon keskilännen tyyliin.

Farming Simulator 22 on saatavilla sekä PlayStation 5-, Xbox Series X|S-, PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc- ja Mac-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 3.

Lisätietoja
www.farming-simulator.com
www.panvision.com/pelit
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vh5Rh6XE9Ztcmb7iXUA?e=qaRJtn (kuvia)

PAN Vision
PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.