PAN Vision Finlandin jakelema ja GIANTS Softwaren julkaisema Farming Simulator 22 -maatilasimulaatio saa runsaasti lisäsisältöä uusilla laitteilla ja pelikartalla.

Saksan Mannheimissa järjestetyssä FarmCon-tapahtumassa pelijulkaisija GIANTS Software esitteli lukuisia Farming Simulator 22 -pelin tulevia päivityksiä. Näistä ensimmäinen on 23. elokuuta julkaistava Vermeer Pack -lisäosa, joka sisältää amerikkalaisen Vermeerin viisi uutta ja tehokasta työkonetta. Mukana on muun muassa ZR-5-paalain.

Creative Mesh -studion luoma ja GIANTS Softwaren julkaisema Pumps N’ Hoses Pack -laajennus julkaistaan 27. syyskuuta. Se tuo mukanaan peräti 30 erilaista pumppu- ja letkujärjestelmää erilaisine lisäosineen ja tarpeineen. Näihin lukeutuu muun muassa lannanerittelyjärjestelmä ja erilaiset ympäristöystävälliset lannoitustyökalut.

Tapahtumassa esiteltiin myös marraskuussa julkaistavaa Platinum-lisäosaa. Se ja pelin kokonaisvaltainen Platinum Edition -versio sisältävät täysin uuden Silverrun Forest -pelikartan ja peräti 40 erilaista työkonetta ja kulkuneuvoa. Mukana ovat Volvo Groupin maineikkaat koneet ja ajokit sekä paljon muuta. Samalla lisäosa tarjoaa entistä enemmän tekemistä metsäteollisuuden parissa.

Tulevien uudistusten lisäksi Farming Simulator 22 -pelissä voidaan nauttia juuri julkaistuista John Deere 5M Series- ja John Deere 710 -traktoreista. Näistä jälkimmäinen on todellinen klassikko, sillä malli tuotiin markkinoille jo vuonna 1965. Molemmat traktorimallit ovat ladattavissa peliin virallisesta ModHub-palvelusta.

Vermeer Pack -lisäosan esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/PcJRIDCPbgU ja Silverrun Forest -pelikartan esittelyvideon osoitteessa https://youtu.be/us42iDG1fso.

Lisäksi FarmCon-messutapahtumia voi seurata lauantaina kello 11 lähtien julkaisijan viralliselta Twitch-kanavalta osoitteessa https://www.twitch.tv/giantssoftware.

Farming Simulator 22 Platinum Edition julkaistaan 15. marraskuuta sekä PlayStation 5-, Xbox Series X|S-, PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc- ja Mac-tietokoneille. Pelin Platinum Expansion -lisäosa tulee saataville pelin kaikille eri formaateille. Pelin ikäraja on PEGI 3.

Lisätietoja
www.farming-simulator.com
www.panvision.com/pelit
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vh5Rh6XE9Ztcmb7iXUA?e=qaRJtn (kuvia)

PAN Vision
PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.