PAN Vision Finlandin jakelemasta ja GIANTS Softwaren julkaisemasta Farming Simulator 22 -maatilasimulaatiosta julkaistaan kaiken kattava Platinum-peli ja -laajennus.

Farming Simulator 22 on huippusuositun pelisarjan viimeisin ja ominaisuuksiltaan monipuolisin julkaisu. Sen myötä on pelisarja saanut uusia ominaisuuksia ja tapoja hoitaa virtuaalista maatilaa sekä harjoittaa metsänhoitoa ja kasvattaa eläimiä. Peli on myös alati laajentunut uusien tuotemerkkien, ajoneuvojen ja laitteiden osalta muun muassa monin ilmaisin päivityksin. Uusimpana valmistajana on mukana legendaarinen ruotsalaisyhtiö Volvo Group, joka tuo omat työkoneensa ja kuorma-autonsa mukaan peliin.

Kaikkien aikojen monipuolisin maanviljelysimulaatio sisältää uusina viljelykasveina viinirypäleet, oliivit ja durran. Nämä vaativat erikoishuomiota ja näitä varten on ostettavissa myös omia työkoneita. Farming Simulator 22 on täysin uusiutunut pelikokemus myös pelikarttojen myötä. Peli sisältää kaksi uutta pelialuetta sekä uusitun Erlengratin vuoristoalueen. Yhdysvaltojen keskilännestä innoituksensa saanut Elmcreek on täynnä avaria peltoja ja aukeita, joihin pelaaja voi perustaa oman maatilansa. Virtuaalimaanviljelijät voivat suunnitella ja määrittää monenlaisia ja eri kokoisia peltoja alueelleen aitoon keskilännen tyyliin.

Platinum Expansion -lisäosa laajentaa peliä entisestään tuomalla mukaan lisää laitevalmistajia. Näitä ovat muun muassa Volvo Group, IMPEX, John Deere, Koller, Komatsu, Pfanzelt ja Schwarzmüller. Kaikkiaan lisäosassa on mukana peräti 40 erilaista metsänhoitoa ja maatilan ylläpitämistä rikastuttavaa kulkuneuvoa ja työkonetta. Mukana on muun muassa uunituore Volvo L200H High Lift -pyörökuormaaja. Näiden lisäksi uutuuksia ovat muun muassa John Deere 843L-II- ja John Deere FD55 -kaatokasauskoneet.

Lisäosan uutena pelikarttana on mukana Pohjois-Amerikan luoteisosasta innoituksensa saanut Silverrun Forest, joka tuo metsäisellä alueellaan erilaisen pelikokemuksen. Luvassa on uudenlaisia metsänhoitotehtäviä, lisää istutettavia puutyyppejä ja jopa mahdollisuus rakentaa veneitä satama-alueella. Vahvan puuteollisuuden myötä kaupunki tarjoaakin uudenlaisia kehityskohteita pelaajalle.

Platinum-lisäosan myötä pelin ajoneuvo- ja työkonevalikoima kasvaa yli 500 erilaiseen laitteeseen yli sadalta eri valmistajalta. Tämä tekee Farming Simulator 22 -pelikokemuksesta äärimmäisen monipuolisen, olipa kohteena sitten maanviljely, karja ja muut eläimet tai metsänhoito.

Farming Simulator 22 Platinum Edition puolestaan sisältää sekä peruspelin että Platinum Expansion -lisäosan, joten uudetkin pelaajat pääsevät helposti kiinni maatalouden virtuaaliseen kokemukseen.

Lisäksi pelille on luvassa ladattavia lisäosia pelin kausikortin myötä sekä ilmaisina päivityksinä.

Farming Simulator 22 Platinum Edition julkaistaan 15. marraskuuta sekä PlayStation 5-, Xbox Series X|S-, PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc- ja Mac-tietokoneille. Pelin Platinum Expansion -lisäosa tulee saataville pelin kaikille eri formaateille. Pelin ikäraja on PEGI 3.

Lisätietoja
www.farming-simulator.com
www.panvision.com/pelit
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vh5Rh6XE9Ztcmb7iXUA?e=qaRJtn (kuvia)

PAN Vision
PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.