PAN Vision Finlandin jakelema ja GIANTS Softwaren julkaisemassa Farming Simulator 22 -maatalouspelissä kisataan verkkoturnauksen rahapalkinnoista.

Maailman suosituin maanviljelypeli Farming Simulator 22 aloittaa uuden Farming Simulator League (FSL) -pelikauden toukokuussa. Neljännen pelikauden verkkoturnaus järjestetään 14.-15. toukokuuta ja se esitetään suorana lähetyksenä GIANTS Softwaren Twitch-kanavalla. Tapahtuman sponsorit ja palkintopotti julkistetaan lähiaikoina.

Uudistetussa turnausversiossa pelinopeus on perusversiota nopeampi, mikä tekee kisailusta viihdyttävämpää seurattavaa ja haastaa myös kisailijat uudella tavalla. Jopa 40 prosenttia nopeampi pelinopeus erottaa jyvät akanoista, sillä reitinhaun täytyy olla tarkkaan mietittyä ja yhteistyön saumatonta, mikäli mielii pelissä palkintosijoille.

Pelin ilmainen Tournament Client -kisaversio on jo ladattavissa ja pelattavissa. Kisaversion ydin perustuu Farming Simulator 19 -pelin turnausversioon, jossa pelaajat yhteistyössä omissa tiimeissään leikkaavat ja paalaavat viljan talteen sekä toimittavat ne säilöön latoonsa. Kisaversiossa on myös mukana oma harjoitusosio, jossa uudetkin pelaajat voivat harjoitella taitojaan helposti.

Lisätietoa FSL-liigasta löytyy osoitteesta https://fsl.giants-software.com/.

Kaikkien aikojen monipuolisin maanviljelysimulaatio tuo mukanaan uusina viljelykasveina viinirypäleet, oliivit ja durran. Uudet viljelykasvit vaativat erikoishuomiota ja näitä varten on ostettavissa myös omia työkoneita. Farming Simulator 22 uusiutuu myös uusien pelikarttojen myötä. Peli sisältää kaksi uutta pelialuetta sekä uusitun Erlengratin vuoristoalueen. Yhdysvaltojen keskilännestä innoituksensa saanut Elmcreek on täynnä avaria peltoja ja aukeita, joihin pelaaja voi perustaa oman maatilansa. Virtuaalimaanviljelijät voivat suunnitella ja määrittää monenlaisia ja eri kokoisia peltoja alueelleen aitoon keskilännen tyyliin.

Farming Simulator 22 on saatavilla sekä PlayStation 5-, Xbox Series X|S-, PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc- ja Mac-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 3.

Lisätietoja
www.farming-simulator.com
www.panvision.com/pelit
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vh5Rh6XE9Ztcmb7iXUA?e=qaRJtn (kuvia)

PAN Vision
PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.