PAN Vision Finlandin jakelema ja Focus Home Interactiven julkaisema Farming Simulator 19 Premium Edition julkaistaan marraskuussa yhdessä Alppien lisäosan kanssa.

Fanien rakastama ja huippusuosittu Farming Simulator 19 on maanviljelys- ja maatilasimulaatiopeli, joka laajenee marraskuussa vuoristoon. Tällä kertaa kohteena ovat Alpit ja siellä sijaitseva kuvitteellinen Erlengratin kaupunki. Etelä-Saksasta, Itävallasta ja Sveitsistä innoituksensa saanut kaupunki tarjoaa vehreää viljelysmaata suurten vuorten ympäristössä. Yli 200 metrin korkeudessa sijaitseva kaupunki on lämpötilan ja maaston osalta suorastaan täydellistä viljelysmaata niin maanviljelykseen kuin eläinten kasvatukseen.

Idyllinen laaksoalue vuorineen, vihreine peltoineen ja kauniine maisemineen on kuin luotu viljeltäväksi. Samalla alue tarjoaa upeat mahdollisuudet maisemaretkille, joissa viljelijä saa levätä ja samalla nauttia luonnonkauniista tunnelmasta. Alueella myös kasvaa peruspelistä poikkeavia puita, mikä tekee alueesta uudenlaisen. Lisäosa tuo mukanaan peräti 30 uutta työkonetta ja kulkuneuvoa sellaisilta merkeiltä, kuten Aebi, Lindner, Pöttinger, Rigitrac ja SIP.

Farming Simulator 19 -pelin Alpine Farming -lisäosa julkaistaan sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc- ja Mac-tietokoneille 12. marraskuuta 2020. Lisäksi peli tulee saataville Stadia-pelipalveluun. Lisäosa sisältyy pelin kausipassiin, joten sen omistajat saavat Alppien laajennuksen ilman erillistä maksua. Erikseen hankittuna lisäosa maksaa 19,99 euroa.

Lisäosan esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/Lg7eVMVzULM.

Marraskuussa julkaisun saa myös äärimmäisen kattava Farming Simulator 19 Premium Edition -pelipaketti, joka sisältää sekä Farming Simulator 19 -peruspelin että sen kausikortin. Se kattaa kaikki julkaistut lisäosat maksuttomista maksullisiin. Lisäksi paketissa on 72-sivuinen opaskirja pelin saloihin.

Farming Simulator 19 -maatilasimulaatio on alansa kattavin ja monipuolisin pelikokemus. Se sisältää kaikkine lisäosineen lähes 500 erilaista työkonetta ja kulkuneuvoa, joilla työstää omaa maatilaansa. Näihin lukeutuvat erilaiset niitto- ja kylvökoneet, traktorit, karjankuljetusajoneuvot, paalaimet sekä monet erikoiskulkuneuvot.

Erilaiset viljelyskasvit, metsä ja eläimet vaativat hoitoa, aikaa ja rahaa, mikäli mielii saada maatilastaan kukoistavan ja menestyvän. Ahkera työ ja ahkerointi palkitaan rahalla, jolloin oman tilan laajentaminen ja monipuolistaminen helpottuu merkittävästi. Ympäröivä kaupunki tarjoaa tekemistä ja näkemistä, ja yhteistyötilassa kavereiden kanssa pelaamisesta tulee hauskaa moninpelaamista.

Pelin valtava laite- ja kulkuneuvovalikoima kattaa tunnettuja merkkejä kautta maailman. Näitä ovat esimerkiksi John Deere, Case IH, New Holland, CLAAS, Challenger, Fendt, Massey Ferguson, Valtra, Krone ja Deutz-Fahr. Lisäksi mukana on runsaasti pienempiä tuntemattomia merkkejä erilaisine työkoneineen ja erikoislaitteineen. Erilaisten pelilaajennusten myötä peli tarjoaa helposti pelattavaa jopa kymmeniksi tunneiksi.

Farming Simulator 19 Premium Edition julkaistaan sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille 12. marraskuuta 2020. Pelin ikäraja on PEGI 3.

Lisätietoja
www.farming-simulator.com
www.panvision.com/pelit
https://bit.ly/3eMo4Rw (kuvia)

PAN Vision
PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.