Johtava pohjoismainen kulutuselektroniikan tarviketoimittaja, Aurora Group tuo myyntiin Dog & Bonen langattomasti hallittavat Bluetooth-riippulukot. Uusi innovaatio lisää seurantatyökalun ansiosta turvallisuutta ja vähentää tarvetta avainten kantamiselle.

LockSmart Lifestyle (3)

Älypuhelimista on tullut arjen tärkeimpiä työkaluja. Olipa kyse viestinnästä, laskujen maksamisesta tai nettikäytöstä, tehtävät ja tarpeet hoituvat helposti muutamalla sormenpainalluksella. Dog & Bone LockSmart hyödyntää älypuhelimia myös Bluetooth-riippulukkojen hallintaan jättäen näin isot ja painavat avainniput historiaan.

Dog & Bone LockSmart -riippulukot käyttävät luotettavaa ja turvallista älypuhelinsovellusta, jolla lukko on avattavissa langattomasti Bluetooth-yhteyden avulla. Sovelluksessa lukon avaamiseen vaaditaan sormenjälkitunnistus tai salasana.

Sovelluksella onnistuu usean lukon hallinta ja lukon käyttöoikeuksien antaminen muille käyttäjille. Sovelluksessa on myös seurantatoiminto, josta voi helposti tarkistaa missä lukko on viimeksi ollut, koska sitä on käytetty ja kenen toimesta.

Dog & Bone LockSmart -riippulukot ovat oivallisia kellarin, kesämökkien ja pukukoppien oviin tai vaikkapa polkupyöriin. Riippulukkoja on kahta eri versiota: hopeanpunainen LockSmart ja LockSmart Mini, jota saa punaisena, sinisenä ja mustana.

Molemmat lukkomallit ovat tyylikkäitä ja lujatekoisia. Valmistusmateriaaleina on käytetty alumiinia ja ruostumatonta terästä. LockSmart-riippulukot ovat säänkestäviä ja toimivat aina -20 pakkasasteesta jopa 60 asteen lämpötiloihin asti.

Dog & Bone LockSmart -riippulukot käyttävät 128-bittistä salaustekniikkaa ja Bluetooth 4.0 -teknologiaa. Näin käyttäjä voi varmistua, ettei kukaan voi käyttää luvatta LockSmart-lukkoa. Lukon yhdysrakenteinen akku kestää jopa 12 kuukautta yhdellä latauksella. Lukon akun lataaminen puolestaan onnistuu helposti mukana tulevalla usb-kaapelilla.

Dog & Bone LockSmart -sovellus on ladattavissa Google Play -palvelusta Android-älypuhelimille ja AppStore-kauppapaikasta iPhone-älypuhelimille.

Saatavuus ja hinnoittelu
Dog & Bone LockSmart ja Dog & Bone LockSmart Mini ovat saatavilla 114 ja 94 euron kuluttajahinnoin. Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
www.auroragroup.fi/fi/#ac=m_Start&f=b%3ADog%2520%2526amp%253B%2520Bone%3ADog%2520%2526amp%253B%2520Bone%24
www.dogandbonecases.com/products/locksmart/lock-smart-keyless-bluetooth-padlock/
http://bit.ly/1Z1o7zb (tuotekuvia)
https://youtu.be/UCPNWb1R_B4 (esittelyvideo)

Aurora Group Finland Oy, Iikka Buss, ibu@auroragroup.eu

Dog & Bone
Viime vuosien aikana älypuhelimet ja tablettilaitteet ovat tulleet yhä keskeisempään osaan jokapäiväisessä elämässä ja muuttaneet elintapojamme. Puhumme, kirjoitamme, opimme, matkustamme ja pelaamme. Hyödymme näistä laitteista monin eri tavoin ja siksi näiden laitteiden suojaaminen on tärkeää. Australialainen Dog & Bone on tullut tunnetuksi alan kestävimpien älypuhelimien, tablettilaitteiden ja kannettavien tietokoneiden suojien valmistajana. Dog & Bone sai alkunsa halusta ottaa kaikki irti omistamistaan laitteista ja näin hyödyntää näitä laitteita kaikenlaisissa ympäristöissä. Yrityksen visiona on yhdistää laitteiden suojaaminen teknologisiin ratkaisuihin ja sovelluksiin. LockSmart on tuote, jollaista ei ole ennen nähty ja jota ilman kuluttajat eivät halua olla. Lisätietoja osoitteessa www.dogandbonecases.com.

Aurora Group
Aurora Group jakelee ja markkinoi useita tunnettuja ja kiinnostavia kulutuselektroniikan tuotemerkkejä Pohjoismaissa. Merkittäviä tuoteryhmiä ovat audio/video, kodin elektroniikka, IT-/pelitarvikkeet, mobiilituotteet ja valkoisen linjan tuotteet. Aurora Group Finland Oy sijaitsee Pirkkalassa ja vastaa niin Suomen kuin Baltian myynnistäkin. Lisätietoja osoitteessa www.auroragroup.fi.