Johtava pohjoismainen kulutuselektroniikan tarviketoimittaja, Aurora Group tuo myyntiin kastumiselta ja kolauksilta suojaavat Dog & Bone Splash44 -suojakuoret iPhone 7 -älypuhelimille.

Laskettelureissut, kesän festivaalit, rantalomat ja monet muut hauskanpitoon tai rentoutumiseen liittyvät tapahtumat vaativat puhelimelta oman veronsa. Uhkana ovat niin kolhiintumiset, putoamiset kuin kastumisetkin. Onneksi näiltä kaikilta on helppo suojautua, kun hankkii älypuhelimelleen kunnollisen suojakuoren. Dog & Bone Splash44 on kuin tehty hauskanpitoa kestämään!

Splash44 on älypuhelimen kokonaisvaltainen suojakuori, jonka ansiosta puhelin kestää pudotukset kovalle pinnalle jopa kahden metrin korkeudesta. Suojakuoren rakenne on kaksiosainen. Kolahduksia ja kosteutta varten on iskuja vaimentava ja kostumiselta suojaava pintarakenne. Lisäksi näyttö on suojattu karaistulla lasipinnalla, joka täyttää maailman korkeimman suojastandardin (9H) vaatimukset.

Näiden ansiosta Splash44 suojaakin älypuhelinta tehokkaasti ja tyylikkäästi, jolloin sen voi turvallisesti ottaa mukaan vaikkapa rinteeseen, rannalle, altaalle tai bileisiin. Tarkan istuvuutensa ansiosta Splash44 suojaa näytön ja kameran tarkasti päästämättä pölyä tai kosteutta sisäänsä. Lisäksi suojakuoresta löytyy myös latausliittimen tehokkaasti suojaava silikonikansi.

Alle kymmenen millimetrin paksuinen suojakuori on käytännössä lähes huomaamaton. Sen tyylikäs ulkoasu sopiikin saumattomasti yhteen iPhone 7 -älypuhelinmalliston sulavan muotoilun kanssa. Splash44-suojakuoria on saatavilla neljänä eri värinä iPhone 7- ja iPhone 7 Plus -älypuhelimille.

Saatavuus ja hinnoittelu
Dog & Bone Splash44 -suojakuoret ovat saatavilla 39 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
www.dogandbonecases.com
http://bit.ly/2neMAV5 (tuotekuvia)
https://youtu.be/nrbtDjyyVlc (esittelyvideo)

Dog & Bone
Viimeisten vuosien aikana älypuhelimet ja tablettilaitteet ovat tulleet yhä keskeisempään osaan jokapäiväisessä elämässä ja muuttaneet elintapojamme. Puhumme, kirjoitamme, opimme, matkustamme ja pelaamme. Hyödymme näistä laitteista monin eri tavoin ja siksi on tärkeää suojata näitä laitteita. Australialainen Dog & Bone on tullut tunnetuksi nimeksi alan kestävimpien älypuhelin- ja tablettilaitesuojien sekä kannettavien tietokoneiden suojien valmistajana. Dog & Bone sai alkunsa halusta ottaa kaikki irti omistamistaan laitteista ja näin hyödyntää näitä laitteita kaikenlaisissa ympäristöissä. Yrityksen visiona on yhdistää laitteiden suojaaminen teknologisiin ratkaisuihin ja sovelluksiin. Lisätietoja osoitteessa www.dogandbonecases.com

Aurora Group
Aurora Group jakelee ja markkinoi useita tunnettuja ja kiinnostavia kulutuselektroniikan tuotemerkkejä Pohjoismaissa. Merkittäviä tuoteryhmiä ovat audio/video, kodin elektroniikka, IT-/pelitarvikkeet, mobiilituotteet ja valkoisen linjan tuotteet. Aurora Group Finland Oy sijaitsee Pirkkalassa ja vastaa niin Suomen kuin Baltian myynnistäkin. Lisätietoja osoitteessa www.auroragroup.fi.