DJI Osmo Pocket 3

Boston Group tuo myyntiin DJI Osmo Pocket 3 -minikameran, jolla on vaivatonta kuvata kiehtovia hetkiä laadukkaiksi ja vakaiksi videoiksi ja valokuviksi.

Kompakti DJI Osmo Pocket 3 on monipuolinen ja taskuun sopiva minikamera mekaanisella gimbaalilla. Kamerassa on yhden tuuman CMOS-kenno, joka tarjoaa vertaansa vailla olevan kuvanlaadun jopa haastavissa valaistusolosuhteissa. Ultraterävä 4K-videotallennus 120 kuvan sekuntinopeudella varmistaa, että nopeatkin hetket tallentuvat valloittavan selkeästi. Kuvanlaadun optimoinnin ansiosta kamera herättää heikossa valaistuksessa kuvatut kohtaukset eloon selkein ja aidoin värein. Kamera osaa hienosäätää valotuksen eri ihosävyille, jotta jokaisessa kuvassa voi nähdä selkeän ja hehkuvan ihon. Ammattitason luomuksia varten kamerassa on 10-bittiset D-Log M- ja HLG-väritilat. Ne tallentavat maisemat pienimmilläkin yksityiskohdilla ja jopa miljardilla värillä tai suuremmalla dynaamisella alueella HDR-yhteensopivilla laitteilla.

DJI Osmo Pocket 3 -minikamera parantaa luovaa prosessia. Kahden tuuman täysvärinen kääntyvä OLED-kosketusnäyttö tarjoaa vaivattoman sormiohjauksen. Nopea ja terävä tarkennus varmistaa kuvien terävyyden myös nopeasti liikkuvissa kohteissa. Product Showcase -tila tarjoaa sujuvan striimauksen ja tuote-esittelyn. Kolmiakselisen mekaanisen stabiloinnin ansiosta kamera mahdollistaa vakaat kuvat rajuissakin liikkeissä.

ActiveTrack 6.0 tarjoaa elokuvatason materiaalia varten useita seurantatiloja, kuten automaattisen kasvojentunnistuksen ja dynaamisen rajauksen. Sisäänrakennettu kolmen mikrofonin sarja vähentää tuulen melua ja vangitsee monisuuntaista stereoääntä tarjoten mukaansatempaavaa ääntä. DJI Mic 2 -yhteensopivuus mahdollistaa kahden henkilön äänentallennuksen vlogeja, haastatteluja ja livelähetyksiä varten.

DJI Osmo Pocket 3 on monipuolinen luova työkalu, joka mukautuu kaikkiin tilanteisiin, mukaan lukien videostriimaus teräväpiirtotarkkuudella. Se toimii myös videokamerana verkkokokouksiin ja videopuheluihin. Sen sisäänrakennettu aikakooditoiminto virtaviivaistaa jälkituotantoa ja varmistaa, että videosi synkronoidaan saumattomasti eri kameroiden välillä ammattitason editointia ja tarinankerrontaa varten.

Kamerassa on myös valikoima luovia tiloja ja ominaisuuksia, jotka ovat vain muutaman napautuksen päässä. Näitä ovat SpinShot, Motionlapse, Digital Zoom ja Panorama, joilla saa aikaan 180 asteen tasaisia kameraliikkeitä yhdellä kädellä, upeita ja surrealistisia nopeutettuja videoita auringonnoususta kaupunkiliikenteeseen, jopa nelinkertaisen digitaalisen tarkennuksen sekä laajoja maisemakuvia.

LightCut-sovelluksella voi luoda upeaa sisältöä kätevästi yhdellä näppäyksellä. Älykkään tekoälytunnistuksen avulla se korostaa tärkeitä hetkiä kuvamateriaalista ja luo välittömästi jaettavia 4K-videoita. Sovelluksessa on myös laaja valikoima videomalleja, jotka palvelevat erilaisia teemoja, kuten vlogeja, matkaseikkailuja, juhlia, perhejuhlia, lemmikkihetkiä, ruokakokemuksia, jokapäiväistä elämää ja paljon muuta. LightCutin avulla voi muokata helposti ja muuttaa raakamateriaalin hyvin muotoilluksi sisällöksi sekunneissa. Lisäksi sovelluksen tehokas muokkausprosessi eliminoi tarpeen ladata materiaalia editoinnin aikana, mikä säästää älypuhelimen arvokasta tallennustilaa.

Kameran akun voi ladata 80 prosenttiin asti vain 16 minuutissa. Kun akku on ladattu täyteen, se voi tallentaa jopa 116 minuuttia ultraterävää 4K-videota tai jopa 166 minuuttia täysteräväpiirtoista 1080p-videota.

Modulaarisen rakenteensa ansiosta DJI Osmo Pocket 3 -minikameraa voi laajentaa ja räätälöidä monipuolisesti. Kuvausvarren pohjassa on liitäntä erilaisille laajennusosille, kuten lisäakulle, kolmijalalle, jalustakiinnitykselle ja laajennusvarrelle.

Hinta ja saatavuus

DJI Osmo Pocket 3 -minikamera tulee myyntiin 559 euron kuluttajahintaan. DJI Osmo Pocket 3 Creator Combo -yhdistelmäpaketti tulee myyntiin 699 euron kuluttajahintaan. Se sisältää kameran lisäksi laajakuvalinssin, DJI Mic 2 -mikrofonin tarvikkeineen, lisäakkukahvan ja minikokoisen kolmijalan. Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja

www.dji.com/fi/osmo-pocket-3www.boston.fi
https://youtu.be/_Bpwo7JlmII (esittelyvideo)
https://1drv.ms/f/s!Avh8gGYzxU_vicAZ6UJvrinbedqpPA?e=KEr8cX (kuvia)

DJI

Kiinan Piilaaksoksi kutsutussa Shenzenissä pääkonttoriaan pitävä DJI on maailman johtava luovan kamerateknologian valmistaja. Se tunnetaan ennen kaikkea suosituista Mavic- ja Phantom-kuvauskoptereistaan sekä useista laadukkaista kuvanvakaustuotteistaan. DJI on noussut kymmenessä vuodessa yli 3 000 työntekijän maailmanlaajuiseksi valmistajaksi. Lisätietoja osoitteessa www.dji.com.

Boston Group

Boston Group on yksi suurimmista Pohjoismaissa toimivista tietotekniikan ja kulutuselektroniikan jakelijoista. Boston etsii aktiivisesti uusia innovatiivisia tuotteita jälleenmyyntiin pohjoismaisille markkinoille. Bostonin liikevaihto on noin 120 miljoonaa euroa vuodessa ja se toimii Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Boston on perustettu jo vuonna 1990, ollen näin yksi vanhimmista it-alan maahantuojista. Suomen tytäryhtiö perustettiin syksyllä 2015. Lisätietoja osoitteessa www.boston.fi.