Boston Groupin maahantuoma DJI Osmo Action 3 -toimintakamera on saanut tärkeitä lisäyksiä uuden firmware- eli laiteohjelmistopäivityksensä myötä.

Päivityksen ominaisuuksista kenties tärkein on 10-bittinen väriavaruus, joka tuo yli miljardin värisävyn syvyyden osaksi kameran kuvausominaisuuksia. Entistä syvemmän väriavaruuden ansiosta väriliu’ut ovat sulavampia ja värintoisto entistäkin luonnollisempaa. Näin video- ja valokuvien toisto myös jälkikäsittelyssä säilyy tarkempana.

Toinen merkittävä uudistus on toimintakameran mahdollisuus kuvata 4K-ultrateräväpiirtoista videokuvaa HDR-sävyin. Tämä mahdollistaa äärimmäisen tarkat valon ja varjon esittämiset myös äärikontrasteissa. Kun ominaisuus yhdistetään kameran ensiluokkaiseen kuvanvakautukseen, on jälki silmiä hivelevän kaunista ja tarkkaa myös sellaisissa haastavissa tilanteissa, kuten auringonnousuissa ja -laskuissa, joissa värien sävyt luovat kuvauksellisesti poikkeuksellisia tilanteita.

Olennainen uudistus on myös kuvamateriaalin aikaleiman tuominen osaksi videokuvausta. Ominaisuus on kätevä usealla kameralla kuvattuna, kun eri kameroiden aikaleimoilla voidaan synkronisoida usean kameran kuvamateriaali sulavasti yhdeksi ja saumattomaksi kokemukseksi. Tämä osaltaan tehostaa ja helpottaa videokuvan jälkikäsittelyä.

Ohjelmistopäivitys sisältää myös muita pienempiä lisäyksiä, kuten lisämahdollisuuksia kameran automaattiseen sammuttamiseen.

Uudistusten juhlistamiseksi on DJI Osmo Action 3 Adventure Combo -toimintakameran ja langattoman DJI Mic -mikrofonin yhdistelmäpakkaus erikoistarjouksessa rajoitetun ajan. Normaalisti 818 euron arvoisen yhdistelmäpaketin tarjoushinta on vain 699 euroa. Tarjous on voimassa 25. joulukuuta 2022 asti.

Hinta ja saatavuus
DJI Osmo Action 3 on saatavana 369 euron kuluttajahintaan sisältäen kameran, yhden akun, suojakehyksen, pikakiinnikkeen ja tarrakiinnikkeen. DJI Osmo Action 3 Adventure Combo tulee saataville 479 euron kuluttajahintaan sisältäen kameran, kolme akkua, kolmen akun latauskotelon, suojakehyksen, 1,5 metrin jatkovarren, kaksi pikakiinnikettä ja tarrakiinnikkeen. Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
www.dji.com/fi/osmo-action-3
www.boston.fi
https://youtu.be/ITrBLZVmFcU (esittelyvideo)
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_viMMdwK2XgVmFl4732Q?e=ScdhcI (kuvia)

DJI
DJI on maailman johtava siviilikäyttöön suunniteltujen kuvauskoptereiden ja monenlaisen muun kuvaustekniikan kehittäjä. DJI:n valmistamat henkilökohtaiseen ja ammattikäyttöön suunnitellut kopterit, kamerat ja kuvanvakautustuotteet ovat luotettavia ja helppoja käyttää kaikissa tilanteissa ja ympäristöissä. Lisätietoja osoitteessa www.dji.com.

Boston Group
Boston Group on yksi suurimmista Pohjoismaissa toimivista tietotekniikan ja kulutuselektroniikan jakelijoista. Boston etsii aktiivisesti uusia innovatiivisia tuotteita jälleenmyyntiin pohjoismaisille markkinoille. Bostonin liikevaihto on noin 100 miljoonaa euroa vuodessa ja se toimii Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Boston on perustettu jo vuonna 1990, ollen näin yksi vanhimmista it-alan maahantuojista. Suomen tytäryhtiö perustettiin syksyllä 2015. Lisätietoja osoitteessa www.boston.fi.