DJI Mavic 3 Integra RC Motion

Boston Groupin maahantuomat DJI Goggles Integra -lentolasit toimivat nyt myös DJI Mavic 3 -kuvauskopterien kanssa ja tarjoavat näille huikeat ensimmäisen persoonan näkymät.

DJI Goggles Integra -lentolasit tuovat kuvauskopterien lennättämiseen linnunomaisen lentämisen illuusion. Aiemmin vain DJI Avata -koptereille sopineet lentolasit toimivat nyt uuden ohjelmistopäivityksen avulla myös näiden kopterimallien kanssa: DJI Mavic 3 Pro, DJI Mavic 3 Pro Cine, DJI Mavic 3, DJI Mavic 3 Cine, DJI Mavic 3 Classic ja DJI Mini 3 Pro. Lentolasien käyttö edellyttää kuvauskopterien ohjaamista DJI RC Motion 2 -liikeohjaimen kanssa.

DJI Goggles Integra -lentolasit

DJI Goggles Integra -lentolasit tuovat DJI Mavic 3- ja DJI Avata -kuvauskopterin lennättäjälle ennennäkemättömän lentokokemuksen ensimmäisen persoonan näkökulmasta. FPV-lentolasit muuttavat kopterin lennättämisen henkilökohtaiseksi lentokokemukseksi, koska lasien avulla lennättäjä näkee kaiken aivan kuin olisi itse kopterin kyydissä. Näin ohjaaminen muuttuu huomattavasti aiempaa tarkemmaksi ja kopterin voi lennättää paikkoihin, joihin kauempaa katsellen ei olisi mahdollista mennä. Lentolasien avulla useiden ihmisten itse lentämisen unelma on niin lähellä toteutumista kuin mahdollista turvallisesti maankamaralla.

Uudistetuissa laseissa on integroitu muotoilu, joka yhdistää pääpannan ja akun yhdeksi kokonaisuudeksi. Se vapauttaa lennättäjän irtokaapeleista ja lasit voi laittaa päähän ja ottaa pois päästä entistä helpommin. Akku tarjoaa jopa kahden tunnin käyttöajan yhdellä latauksella. Uudistetut lentolasit tarjoavat pienemmän ja kevyemmän istuvuuden sekä kristallinkirkkaan videokuvan 700 nitin kirkkaudella toimivien Micro-OLED-näyttöjen ansiosta. Lasit ovat myös TÜV Rheinland Low Blue Light -sertifioidut, joten ne tarjoavat entistä mukavamman katselukokemuksen. Kopterin ja lentolasien välinen tiedonsiirto tapahtuu luotettavalla DJI O3+ -tekniikalla, jolla päästään 1080p-videotarkkuuteen 100 hertsin päivitysnopeudella ja vain 30 millisekunnin viiveellä.

Sisäänrakennetun GPS-paikantimen avulla käyttäjät voivat lennättää kopteria ilman älypuhelinyhteyttä.

DJI RC Motion 2 -liikeohjain

DJI RC Motion 2 on uudenlainen yhden käden liikkeellä ohjattava liikeohjain, jolla ohjaaminen tuntuu uskomattoman luonnolliselta ja tarkalta. Kopteri voi liikeohjaimen avulla liikkua luonnollisten käden liikkeiden perusteella aivan uudella tavalla.

Uudistetun liiketunnistusteknologian ja päivitetyn ohjaussauvan ansiosta kaiken tasoiset käyttäjät voivat helposti liikkua taivaalla ainutlaatuisella tavalla. Ohjaussauvan liipaisin on päivitetty toimimaan myös peruutuskytkimenä, jolloin kopterin nopeutta ja suuntaa voi säätää entistä nopeammin ja liikkua helpommin joka suuntaan. Uudella peukalolla ohjattavalla Fn-rullasäätimellä käyttäjät voivat säätää kameran ISO-herkkyyttä, suljinasetuksia ja muita parametreja nopeasti ilman ajolasien säätimiin koskemista.

Hinta ja saatavuus

DJI Goggles Integra -lentolasit ja DJI RC Motion 2 -liikeohjain ovat myynnissä 679 ja 189 euron kuluttajahintoihin. Kaikki hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja

www.dji.com/fi/goggles-integra
www.dji.com/fi/rc-motion-2
www.boston.fi
https://1drv.ms/f/s!Avh8gGYzxU_viPYU1rk9Yro_AmJJaA?e=zo8g5y (kuvia)

DJI

Kiinan Piilaaksoksi kutsutussa Shenzenissä pääkonttoriaan pitävä DJI on maailman johtava luovan kamerateknologian valmistaja. Se tunnetaan ennen kaikkea suosituista Mavic- ja Phantom-kuvauskoptereistaan sekä useista laadukkaista kuvanvakaustuotteistaan. DJI on noussut kymmenessä vuodessa yli 3 000 työntekijän maailmanlaajuiseksi valmistajaksi. Lisätietoja osoitteessa www.dji.com.

Boston Group

Boston Group on yksi suurimmista Pohjoismaissa toimivista tietotekniikan ja kulutuselektroniikan jakelijoista. Boston etsii aktiivisesti uusia innovatiivisia tuotteita jälleenmyyntiin pohjoismaisille markkinoille. Bostonin liikevaihto on noin 120 miljoonaa euroa vuodessa ja se toimii Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Boston on perustettu jo vuonna 1990, ollen näin yksi vanhimmista it-alan maahantuojista. Suomen tytäryhtiö perustettiin syksyllä 2015. Lisätietoja osoitteessa www.boston.fi.