Exoprimal

PAN Vision Finlandin jakelema ja Capcomin julkaisema Exoprimal-toimintapeli tuo pelin neljännellä kaudella uusia aseita ja varusteita sekä pelimuotoja ja paljon muuta.

Hurjia dinosaurustaisteluita ja vauhdikkaita viholliskohtaamisia pelaajille vyöryttävä Exoprimal on laajentanut pelikattaustaan jo kolmen merkittävän pelipäivityksen verran. Samalla peli on tarjonnut yllättäviäkin pelien välisiä yhteistyömuotoja tuomalla mukanaan sävyjä muista Capcom-peleistä. Myös pelin neljäs päivitys jatkaa samalla linjalla, sillä mukana on ikoninen pelihahmo Mega Man! Tämä sinipukuinen ja energinen sankarihahmo saapuu Exoprimaliin pelin seuraavassa päivityksessä. Mukana on niin hahmoskinejä kuin koristeita ja riipuksiakin sekä uusia hahmoanimaatioita suositusta Mega Man -pelisarjasta. Luvassa on myös sarjasta tuttu pomovihollinen Exoprimal-tyylin mukaan uudistettuna.

Päivitykseen sisältyy myös peräti kuusi uutta beetavariantin mukaista taisteluhaarniskaa. Näitä ovat taistelukynsin varustettu Zephyr, jousella terästetty Bowhunter, taistelutykkiä kantava Krieger, tuulivoimaan luottava Windcaller, kuumaa plasmaa suoltava Witchdoctor ja pommeja pudotteleva Nimbus. Uutena varustevälineenä eli riginä nähdään pukuja täydentävä mörssäri.

Tämän myötä erilaisia pukuvaihtoja on peräti 30 erilaista ja näihin löytyy 10 erilaista rigiä lisävarusteeksi. Ase-, puku- ja moduulivaihtoehtoja toisiinsa yhdistelemällä voi pelaaja luoda mieleisensä exotaistelijan kohtaamaan entistäkin vaativammat dinosaurusuhat.

Varustelisäyksien ohella peliin tulee myös uusi kymmenen hengen yhteistyömuoto, Time Loop Rebellion. Sen myötä vastaan tulee loppupelistä tutun Behemoth-hirvityksen aiempaa kovempi ja kestävämpi versio. Pelimuoto sisältää palkintoina ainutlaatuisia räätälöintivaihtoehtoja pelaajahahmoille.

Toisena uutena pelimuotona tulee Custom Match -pelimuoto, jonka ehdot ja ominaisuudet pelaaja itse voi määritellä. Tämän jälkeen pelaaja voi kutsua muita mukaan yksilöllisellä avainkoodilla. Pelaaja vastaan pelaaja- eli PvP-pelimuotojen ystäville luvassa on Quick Brawl -pelimuoto, jonka avulla on mahdollista keskittyä nopeasti PvP-otteluiden koluamiseen.

Lisäksi uusi kausi tuo mukanaan rajoitetun ajan käynnissä olevia minikampanjoita ja ainutlaatuisia tehtäväpalkintoja.

Pelin neljäs kausi aloitetaan 17. huhtikuuta ja sen esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/wx-4So9wSuc.

Exoprimal on moninpelivetoinen toimintakokemus, joka rakentuu sujuvan yhteistyön varaan. Tämä lisäksi pelissä on myös kilpailullinen puoli, joka tuo oman lisäsävynsä vauhdikkaisiin konflikteihin. Pelimuodoista keskeisin on Dino Survival, jossa kaksi viiden hengen tiimiä taistelee liskouhkaa vastaan kilpailullisessa hengessä. Dynaamiset, alati muuttuvat tavoitteet pitävät pelaajajoukkueet varpaillaan ja haastavat joukkueet monin eri tavoin. Koska erilaisia tehtäviä ja tavoitteita on moneen makuun, peli säilyttää raikkautensa ja kiehtovuutensa pelisessiosta toiseen. Eletään vuotta 2040 ja maapallo on kriisin partaalla. Hurjat hirmuliskot ovat ilmaantuneet tyhjästä ja aiheuttaneet tuhoa kaupungeissa maailmanlaajuisesti. Moninpelivetoisuudestaan huolimatta Exoprimalissa on tarinavetoinen lähestymiskulma pelimaailman tapahtumiin. Sen kiehtovat käänteet ja värikkäät hahmot auttavat pelaajia syventymään tapahtumiin ja ymmärtämään paremmin dinosaurusmysteeriä.

Exoprimal on saatavilla sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X/S- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 16.

Lisätietoja

www.exoprimal.com
www.panvision.com
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_viPFjMw95Dw4_Lx5oFg?e=eOMKrc (kuvia)

PAN Vision

PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.