Tietokoneisiin ja internetiin liitettävien digitaalisten viihdetuotteiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja, Creative Labs (www.creative.com) tuo myyntiin NFC- ja Bluetooth-tekniikkaa hyödyntävät, tyylikkäästi muotoillut matkakaiuttimet.

airwave_group

Creative Airwave HD ja Creative Airwave ovat matkakaiuttimia, jotka tarjoavat käyttäjilleen älykkäitä ominaisuuksia kompaktissa muodossa. Bluetooth-tekniikkaa hyödyntävät langattomat kaiuttimet soveltuvat erinomaisesti musiikin kuunteluun ja matkapuheluihin. Lisäksi NFC-tekniikan (near-field communications) ansiosta Airwave-kaiuttimien käyttö on entistä vaivattomampaa.

Airwave-kaiuttimien rohkea ja puhutteleva muotoilu erottuu edukseen muotonsa ja väriensä ansiosta. Lievästi yläviistoon, noin 30 asteen kulmaan suunnattu ääni tavoittaa kuuntelijansa ihanteellisella tavalla. Kolmikulmainen ja suorakaiteen muotoinen kaiutin säteilee laadukkaan äänensä lisäksi raikkaita värejä. Aina ajattoman mustan ja hillityn harmaansävyn lisäksi Airwave-kaiuttimia on saatavilla punaisena, sinisenä, vihreänä ja pinkkinä.

NFC-tekniikan ansiosta Airwave-kaiuttimet on helppo yhdistää Bluetooth-yhteensopivaan älypuhelimeen tai tablettilaitteeseen vain laitteita toisiinsa koskettamalla. Langaton Bluetooth-yhteys muodostuu välittömästi ilman hankalaa asetusten säätämistä.

Kaiuttimien aptX-pakkauksenhallinnan ansiosta käyttäjät voivat nauttia tavallisia Bluetooth-laitteita laadukkaammasta langattomasta äänentoistosta käytettäessä niitä yhteensopivien äänilaitteiden, kuten uusimpien älypuhelimien kanssa. Myös mikrofonin äänenlaatuun on panostettu, jotta matkapuheluiden äänenlaatu olisi huippuluokkaa.

Langattomat Airwave-kaiuttimet on myös suunniteltu helposti ladattaviksi micro-USB-liittimen kautta. Lataamiseen käykin mikä tahansa micro-USB-liittimellä varustettu virtalähde, olipa kyseessä sitten tietokone, jonkin muun laitteen USB-laturi tai vaikkapa erillinen USB-akkupaketti. Tämän ansiosta Airwave on helppo ottaa mukaan minne tahansa.

Creative Airwave HD
Creative Airwave HD -kaiuttimeen voidaan liittää kaksi Bluetooth-äänilähdettä yhtäaikaisesti. Ratkaisu on ihanteellinen etenkin käyttäjille, jotka kuuntelevat musiikkia sekä tablettilaitteelta että älypuhelimesta.

Creative Airwave HD -kaiuttimessa on Creative Super Charged -vahvistin, jonka ansiosta kaiutin soi jopa kaksinkertaisella teholla oman kokoluokkansa muihin kaiuttimiin nähden. Lisäksi korkeatasoisen aptX- ja AAC-pakkauksenhallinnan ansiosta kaiuttimen äänenlaatu on huippuluokkaa. Kaiuttimen akusta riittää virtaa jopa seitsemän tunnin yhtäjaksoiseen kuunteluun. Kaiutin on saatavilla kahtena eri värinä: mustana ja kirkkaanpunaisena.

Creative Airwave
Creative Airwave on varustettu kahdella kaiutinelementillä, jotka toistavat ääntä kirkkaasti ja selkeästi. Äänenlaatua parantaa myös korkeatasoinen aptX-pakkauksenhallinta. Ladattavan akun ansiosta Airwave kykenee toistamaan musiikkia yhtäjaksoisesti jopa 12 tuntia. Kaiutin on saatavilla vihreänä, sinisenä, harmaana ja pinkkinä.

Hinta ja saatavuus
Creative Airwave HD ja Creative Airwave tulevat saataville kesäkuun aikana 149 ja 99 euron kuluttajahinnoin. Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
www.creative.com/speakers
http://bit.ly/180RW57 (painokelpoisia tuotekuvia)

Creative Labsin tukkurit
ALSO Finland Oy, www.also.fi
PAN Vision Finland Oy, www.panvision.com

Creative Labs
Creative Labs on digitaalisten viihdetuotteiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja. Yhtiö on erityisen tunnettu Sound Blaster® -äänikorteistaan sekä multimediavallankumouksen aloittamisesta. Nykyisin Creative vie eteenpäin digitaalista viihdettä palkituilla äänentoistoratkaisuilla, monipuolisilla kaiuttimilla, kuulokkeilla ja kannettavilla medialaitteilla. Creativen innovatiiviset laitteet, omat teknologiat, sovellukset sekä palvelut hyödyntävät internetiä ja antavat kuluttajille mahdollisuuden kokea korkealaatuista digitaalista viihdettä milloin ja missä tahansa. www.creative.com