Tietokoneisiin ja internetiin liitettävien digitaalisten viihdetuotteiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja, Creative Labs (www.creative.com) julkisti Live! Cam Connect HD -webbikameran, jossa käytetään automaattitarkenteista nestekideobjektiivia.

livecamconnecthd

Patentoitu teknologia muuntaa yksinkertaisen nestekidekennon säädettäväksi, automaattitarkenteiseksi objektiiviksi. Se ei pidä lainkaan mekaanista ääntä, minkä kameran mikrofoni voisi tallentaa.

Creative Live! Cam Connect HD on Skype-sertifioitu HD-videopuheluille (720p, 30 kuvaa sekunnissa) ja siinä on taustamelun poistava mikrofoni. Kameran sisäänrakennettu, laitteistopohjainen H.264-videokäsittely takaa videokuvan tasaisuuden ja nopeuden kuvanlaadusta tinkimättä tai tietokoneen resursseja rasittamatta. Lisäksi kameralla voi ottaa kahdeksan megapikselin interpoloituja valokuvia.

Creative Live! Cam Connect HD:n mukana toimitetaan monipuolinen Live! Central 3 -ohjelmistopaketti, jossa on kehittyneitä kuva- ja äänitehosteita, avatar-hahmojen ja elokuvien luontitoimintoja, työpöydän jakamisominaisuuksia sekä puhelimen tai tietokoneen välityksellä toimivia etävalvontatoimintoja.

Kamera on yhteensopiva Windows-, Mac OS X 10.5- ja Linux 2.6 -käyttöjärjestelmien kanssa. Käyttöä helpottaa fyysinen kuvausnäppäin ja monikiinnitteinen jalusta.

Hinta ja saatavuus
Creative Live! Cam Connect HD tulee saataville huhtikuussa 79 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 23 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
http://fi.creative.com/products/product.asp?category=218&subcategory=846&product=20986

Creative Labsin tukkurit
ALSO Finland Oy, www.also.fi
PAN Vision Finland Oy, www.panvision.com

Creative Labs
Creative Labs on PC-käyttäjien digitaalisten viihdetuotteiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja. Yhtiö on erityisen tunnettu Sound Blaster® -äänikorteistaan sekä multimediavallankumouksen aloittamisesta. Nykyisin Creative vie eteenpäin digitaalista PC-pohjaista viihdettä palkituilla tuotteilla, kuten ZEN MP3-soittimet. Creativen innovatiiviset laitteet, omat teknologiat, sovellukset sekä palvelut hyödyntävät Internetiä ja antavat kuluttajille mahdollisuuden kokea korkealaatuista digitaalista viihdettä milloin ja missä tahansa. www.creative.com