Tietokoneisiin ja internetiin liitettävien digitaalisten viihdetuotteiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja, Creative Labs (www.creative.com) tuo myyntiin langattomat ja etähallittavat älykaiuttimet.

dxm

Creativen Dxm Signature Series -mallisto on maailman ensimmäinen itseään säätelevä, langaton äänentoistojärjestelmä. Dxm-sarjaan kuuluu kolme erilaista tuotetta. Lippulaivamallina toimii korkeatasoinen Creative D5xm -kaiutin. Lisäksi mallistossa on pikkuvelimalli Creative D3xm ja alataajuuksia erinomaisesti toistava Creative DSxm -bassovahvistin.

Modulaarisuuden ansiosta äänentoisto voidaan koota aina yhdestä kaiuttimesta lähtien jopa neljän erillisen kaiuttimen ratkaisuksi, jossa on keskikaiutin, kaksi sivukaiutinta sekä bassovahvistin. Modulaarisuus mahdollistaa myös sen, että järjestelmää voidaan rakentaa isommaksi kokonaisuudeksi vaikkapa kaiutin kerrallaan.

Creativen Dxm-järjestelmässä on erilaisia äänentoistoprofiileja, joita voidaan hallita helposti iOS- ja Android-laitteilla, kuten älypuhelimilla ja erilaisilla tablettilaitteilla. Sovelluksella tehtävän kalibroinnin ansiosta kaiuttimet osaavat ottaa huomioon esimerkiksi huoneen muodon tai mahdollisesti äänentoiston tiellä olevat kalusteet. Näin voidaan ehkäistä vaikkapa alataajuuksien ylikorostuminen ja muut äänentoiston epätasapainoisuudet. Sovelluspohjaisen kalibroinnin ansiosta laadukkaasta äänentoistosta voidaan nauttia ilman hankalia ja kalliita lisälaitteita.

Langatonta Bluetooth-tekniikkaa hyödyntävät Creative D5xm- ja Creative D3xm -kaiuttimet voidaan yhdistää helposti muihin saman sarjan malleihin sekä Creative DSxm -bassovahvistimeen. Kaiuttimien välillä käytettävä 5,8 gigahertsin langaton teknologia takaa laadukkaan ja häiriöttömän yhteyden. Kaiuttimet tukevat laadukasta aptX- ja AAC-pakkauksenhallintaa, jonka ansiosta äänentoisto on mahdollisimman korkeatasoista.

Creative Central -sovelluksella voidaan hallita eri kaiuttimen asetuksia. Sovelluksella voidaan myös vaikuttaa äänentoiston asetuksiin ja valita vaikkapa erilaiset asetukset siitä riippuen kuunnellaanko kaiuttimilla musiikkia, elokuvaääniä tai peliääniä.

Laadukas äänentoisto vaatii myös tyylikästä ulkoasua ja muotoilua. Yhtenäisestä rungosta koostuva kaiuttimen rakenne ehkäisee häiritsevää tärinää ja näin myös parantaa äänenlaatua. Tyylikkään hillitty ulkoasu miellyttää myös silmää ja istuu vaivatta osaksi sisutusta.

Hinta ja saatavuus
Creative D5xm Signature Series- ja Creative D3xm Signature Series -kaiuttimet sekä Creative DSxm -bassovahvistin tulevat myyntiin kesäkuussa 299, 179 ja 179 euron kuluttajahinnoin. Kaikki hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
www.creative.com/speakers
http://bit.ly/18BZP3C (esittelyvideo)
http://bit.ly/1aUKzM6 (tuotekuvia)
http://bit.ly/11lNxI9 (tiedote pdf-dokumenttina)

Creative Labsin tukkurit
ALSO Finland Oy, www.also.fi
PAN Vision Finland Oy, www.panvision.com

Creative Labs
Creative Labs on digitaalisten viihdetuotteiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja. Yhtiö on erityisen tunnettu Sound Blaster® -äänikorteistaan sekä multimediavallankumouksen aloittamisesta. Nykyisin Creative vie eteenpäin digitaalista viihdettä palkituilla äänentoistoratkaisuilla, monipuolisilla kaiuttimilla, kuulokkeilla ja kannettavilla medialaitteilla. Creativen innovatiiviset laitteet, omat teknologiat, sovellukset sekä palvelut hyödyntävät internetiä ja antavat kuluttajille mahdollisuuden kokea korkealaatuista digitaalista viihdettä milloin ja missä tahansa. www.creative.com